Wizyta u seksuologa |
Autor | Wiadomość |
marekkk 
Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 20 Skąd: z daleka | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 Wizyta u seksuologa |
|
| W jakim wieku powinno pójść się na swoją pierwszą wizytę u seksuologa ? Tak żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy wszystko dobrze się rozwija itp. A wy kiedy odbyliście taką wizytę? A może ona wcale nie jest konieczna ? | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 |
|
| hmm ja raz byłem u urologa (znaczy się w sumie byłem jeszcze raz jak miałem 2-3 lata) ale to przez problemy, wydaje mi się, że jeżeli wszystko wygląda normalnie, nic nie boli itd., nie ma nic dziwnego to nie jest konieczna - ale na pewno nie zaszkodzi | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 |
|
| ukrryty on pyta o sexuologa a nie o urologa.
marekkk po co Ty chcesz iśc do sexuologa. On jest od pomagania ludziom, którzy mają zaburzenia w życiu sexulanym. To jest człowiek coś na wzór psychologa ale zajmujący się stricte sexulanością człowieka. Nikt, kto jest zdrowy ni musi do niego iść. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mirojaro Dołączył: 01 Wrz 2005 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 |
|
| Dokladnie: seksuolog pomaga przy problemach z seksem. Jesli Ci sie odbrze wspolzyje to nie ma potrzeby wizyta u kogos takiego | |
| |
 |
marekkk 
Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 20 Skąd: z daleka | Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 |
|
| tzn. chodziło mi o takiego co sie zajmuje tymi miejscami i sprawdzi czy penis się dobrze rozwija i czy nie ma innych problemów. Coś w stylu kontrola u stomatologa czy zęby sie nie psują itd ;] | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 |
|
| Taki lekarz to się nazywa urolog. Jak nie masz jakichś dolegliwości to nie musisz iść. Tam chodzą mężczyźni na kontrolę prostaty w wieku 40-50 lat i później. | |
| |
 |
|