e_kuba Wiek: 44 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 3 Skąd: ?? | Wysłany: Pon 09 Lut, 2009 a zastanawialiście się, skąd wzięła się u was stulejka ????? |
|
| Mnie to pytanie bardzo interesuje od małego nie miałem problemów z penisem, a nagle w przeciągu czterech miesięcy zrobiła mi się stulejka. Mam prawie 28 lat lekarz powiedział że to wynik zapalenia ????. Nie miałem żadnego zapalenia. Zabieg miałem przeprowadzony rok temu usunęli mi część napletka. Wszystko było dobrze normalnie wróciłem do całkowitej formy po 2 miesiącach, ale teraz jest znowu problem. Miesiąc temu zaczęła mi pękać skóra tam gdzie się łączy napletek z żołędziem (nie tam gdzie jest wędzidełko ale na obwódce) podczas seksu lub nawet jak mi stanie. Jest to takie uczucie jak bym miał za dużego penisa a mam za mało skóry by się rozrastał. Nie mam znowu stulejki ponieważ byłem u urologa a ten mi wmawia że to normalne. Pitol goi się a jak chce seksu to mi pęka przy lekkiej jeździe.
Tak więc skąd się bierze stulejka może to jest wynik jakieś choroby skóry gdzie kawałek skóry robi się bliznowaty twardniej i wiecie co dalej. | |