AndroPenis a problem wzwodu? |
Autor | Wiadomość |
Uk_User Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 3 Skąd: europa | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 AndroPenis a problem wzwodu? |
|
| Witam
niedawno zakupilem AndroPenis-a jednakze pojawil sie problem.
Mianowicie moj sprzet zawsze byl nadpobudliwy i rowniez w tym przypadku tak jest. Gdy zaloze andropenisa to zaraz mi sztywnieje i jest problem bo w taki sposob moge mu bardziej zaskodzic niz pomoc
probowalem nawet sie zmasturbowac wczesniej>umyc malego> i dawaj z andropenisem > i dalej to samo staje na bacznosc (dodam ze stosowalem luzne i mocniejsze naciagi)
Wychodzi na to ze moj sprzet zaraz reaguje jak sie przy nim cokolwiek grzebie.
Reasumujac porazka wydalem na to cudo duzo pieniedzy i przyslowiowa d....... | |
| |
 |
pronciebardzo Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 14 | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| pozostaje probowac do skutku, w koncu oklapnie | |
| |
 |
foxfox Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 3 Skąd: PL | Wysłany: Nie 21 Lis, 2010 |
|
| Mam ten sam problem kiedy tylko zacznę coś majstrować przy zakładaniu urządzenia na swojego wacka to on od razu staje. Może są jakieś sposoby albo specyfiki które temu zapobiegają....????? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 |
|
| stosuje od ponad tygodnia i też mi stawał na początku ale ''zmęczyłem'' go i jest spoko szczerze mówiąc pierwsze dwa dni to plułem sobie w brode że kupiłem takie narzędzie tortur ale zaczynam sie przyzwyczajać jak zacisne za mocno i po kilkunastu minutach zaczyna boleć to lekko poluzniam i jest ok | |
| |
 |
|