Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     AndroPenis a problem wzwodu?
Autor Wiadomość
Uk_User 

Wysłany: Nie 08 Lut, 2009   AndroPenis a problem wzwodu?

Witam
niedawno zakupilem AndroPenis-a jednakze pojawil sie problem.
Mianowicie moj sprzet zawsze byl nadpobudliwy :oops: i rowniez w tym przypadku tak jest. Gdy zaloze andropenisa to zaraz mi sztywnieje i jest problem bo w taki sposob moge mu bardziej zaskodzic niz pomoc :cry:
probowalem nawet sie zmasturbowac wczesniej>umyc malego> i dawaj z andropenisem > i dalej to samo staje na bacznosc (dodam ze stosowalem luzne i mocniejsze naciagi)
Wychodzi na to ze moj sprzet zaraz reaguje jak sie przy nim cokolwiek grzebie.

Reasumujac porazka wydalem na to cudo duzo pieniedzy i przyslowiowa d....... :evil:

pronciebardzo

Wysłany: Nie 22 Lut, 2009   

pozostaje probowac do skutku, w koncu oklapnie 8)

foxfox 

Wysłany: Nie 21 Lis, 2010   

Mam ten sam problem kiedy tylko zacznę coś majstrować przy zakładaniu urządzenia na swojego wacka to on od razu staje. Może są jakieś sposoby albo specyfiki które temu zapobiegają....?????

penis.com.pl
bathmate
ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012   

stosuje od ponad tygodnia i też mi stawał na początku ale ''zmęczyłem'' go i jest spoko :twisted: szczerze mówiąc pierwsze dwa dni to plułem sobie w brode że kupiłem takie narzędzie tortur ale zaczynam sie przyzwyczajać :D jak zacisne za mocno i po kilkunastu minutach zaczyna boleć to lekko poluzniam i jest ok :lol:

Odpowiedz do tematu