Zakładanie nogi na noge? |
Autor | Wiadomość |
matteusz Wiek: 33 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 Zakładanie nogi na noge? |
|
| Czy osoby zakładajace nogę na nogę są (bardziej prawdopodobne) gejami? | |
| |
|
superciacho Wiek: 35 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 |
|
| zaaal jasne ze nie... | |
| |
|
apollo88 Wiek: 36 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 65 Skąd: Elbląg | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 Re: Zakładanie nogi na noge? |
|
| matteusz napisał/a: | Czy osoby zakładajace nogę na nogę są (bardziej prawdopodobne) gejami? |
Podejrzewasz kogoś? | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
zola
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 |
|
| to normalne w sensie ze kazdy facet tak robi., nawet był juz temat o tym na forum | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
|
krakowiaczek,ja
Wiek: 34 Dołączył: 12 Sty 2009 Posty: 16 Skąd: kraków | Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 Re: Zakładanie nogi na noge? |
|
| matteusz napisał/a: | Czy osoby zakładajace nogę na nogę są (bardziej prawdopodobne) gejami? |
hahahahaha niezłe hahaha | _________________ ciekawosc ludzka niezna granic
jak ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia prosze pisac na pw !
aha i nietruc ze błędy robie ... staram sie | |
| |
|
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 09 Cze, 2009 |
|
| OMG to chyba najgłupsze pytanie jakie czytałem.
U mnie w szkole największe łobuzy i chamy itp zakładali nogę na nogę i raczej nie byli gejami.
Ja np zakladam czesto noge na noge, pamietam w LO kolega kiedys mi powiedział, ze jak zobaczył pierwszy raz taka pozycje u mnie to pomyslał, ze jestem gejem, jednak dodał, że sam wyprobował tę pozycje i przyznał, ze jest wygodna:):D | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
|
|