jakies porady? |
Autor | Wiadomość |
mireks Wiek: 38 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: lodz | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 jakies porady? |
|
| Witam. Dziwna sprawa ale od jakiegos czasu poprostu jak by ulatuje mi wodnista sperma czy nie wiem jak to nazwac ;P. A nic takiego nie robie poprostu widze jakas wyzywajaca panienke czy jakies zdjecie laski. Nie wiem jak sobie z tym poradzic ;/ jakies porady moze? ;] z gory dzieki | |
| |
 |
damiano69 Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Darłowo | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 |
|
| To nie problem podczas podniecenia uwalnia się prejakulat czyli coś w rodzaju lubrykantu czy nawilżenia. To normalna Rzecz. | |
| |
 |
mireks Wiek: 38 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: lodz | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 |
|
| ale da sie temu jakos zapobiegac? czy poprostu mam sie moczyc? ;/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
vissour Wiek: 36 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 |
|
| Widocznie bardzo szybko się podniecasz, co w połączeniu z obfitością preejakulatu u Ciebie daje taki a nie inny efekt. Obawiam się, że niewiele możesz temu zaradzić, choć pewnym pocieszeniem może być to, że z wiekiem intensywność reakcji na bodźce seksualne maleje, więc prawdopodobnie jak wyjdziesz z okresu dzikiego popędu młodzieńczego, reakcje Twego organizmu nie będą aż tak silne. | |
| |
 |
|