Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PC FLEX BASIC bolesne skurcze itp.
Autor Wiadomość
fingolfin39 

Wysłany: Wto 06 Sty, 2009   PC FLEX BASIC bolesne skurcze itp.

witam. mam taki problem że kiedyś za łepka zacząłem się bawić miesniem kegla bo gdzies przeczytałem... i ściskałem itp poźniej czassami przy wytrysku rozluźniałem itp. i mam wrażenie że sie rozregulowałem mam teraz 23lata.
chodzi o to że jak mam wytrysk to nie mam takiego orgazmu dużego ogolnie ot nie czuje ograzmu jak kiedyś.(ciemno mi sie robiło przed oczami paraliż dreszcze itp) tylko bardziej następstwo wytrysku ze nasienie płynie itp. jak mam wytrysk to nie taki że strzelam itp bez ingerencji tylko po prpostu mam takie uczucie jak bym sikał że napinajac miesień "wyciskam" sperme. a nie że poprostu już dochodze i leci samo tylko bardzo czuje ten mięsień to troche nie przyjemne uczucie. czasami po seksie mnie boli i mam taki jakby skurcz. podczas wyrtysku też właśnie nie przyjemnie boli czasami. dodam że w sexie jestem długodystansowcem i czasami 40-60 minut a raczje przewaznie bo lubie długo meczyć swoja kobiete ;)

a żeby nie było że nie ten dział to właśnie chodzi mi o ćwiczenie. bo jak ćwiczę sobie to co sie robi 50-100 powtórzeń po 3 sekundy na wzwodzie że sie zaciska i to po 3-5 probach już mi opada i musze go stymulować. no i wlaśnie czuję taki skurcz nie przyjemny. być może to zmeczony organ bo jak sie nie sex to onanizacja z raz dwa razy dziennie wytrysk mam i tak od paru lat.

prosze o jakieś rady itp pozdrawiam

Shark 

Wysłany: Sro 07 Sty, 2009   

Ja ma coś takiego ze nie ma 100% orgazmu Mam wrażenie ze wszystko nie leci za jednym razem.
Tez jestem ciekawy jak z tym sobie poradzić :( Tez czasami ćwiczę mięsień kegla.

fingolfin39 

Wysłany: Sro 07 Sty, 2009   

może ktoś pomoże ? co za beznadziejne forum !!!

penis.com.pl
viamax
student22

Wysłany: Pon 12 Sty, 2009   

a długo cwiczyles ten miesien kegla?? i jak?? podobno on ma dac efekt dobrego wytrysku a nie wypływania

milosz1984
[Usunięty]

Wysłany: Pią 23 Sty, 2009   pc flex

Opiszcie na czym polega cwiczenie pc flex ? Wiem co to trening mmiesni pc , ale nie pc flex

potency 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2009   

Ćwiczenia kegla to bardzo specyficzne ćwiczenia i wykonując źle możemy liczyć na dodatkowe efekty. Idź lepiej do urologa, niech coś wymyśli, jak żeś mięsień nadwyrężył.

Odpowiedz do tematu