Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z wagą
Autor Wiadomość
napalony93 

Wysłany: Sro 31 Gru, 2008   Problem z wagą

Witam. to mój pierwszy post więc proszę o wyrozymiałość. Zatem mam 172-168 cm wzrostu a waże ok 55-60 kg. To chyba nie jest normalne zwłaszcza że widać mi trochę kości( szczególnie krępujące są te przy brzuchu tam gdzie tak jakby żebra sie kończą). Zatem znacie jakies środki na prybyciu na wadze jeśli tak to podajcie jakie i tak w granicy nie przekraczającej 150 zł. I nie chodzi mi tyle o tluszcyk ale o msae mięśniowa. a i zapomniałbym czy to może byc jakaś choroba?? ( wstrętu do jedzenia nie mam) ODPISZCIe PLS

ukrryty 

Wysłany: Sro 31 Gru, 2008   

jesli chodzi o mase.. yyy.. silownia i basen, lub jakis sport..

nie polecam tej chemii bo jak rpzestaniesz brac to zaczneisz tyc ale to bedzie tłuszcz a nie miesnie i bedzie go za duzo ;P przynajmniej tak moj wujek mial..

raaphael 

Wysłany: Pią 02 Sty, 2009   

wiecej jedz :P

poszukaj w googlach strony z suplementami, nie jestem w tych sprawach do konca obcykany, ale tam na pewno znajdziesz cos na mase

penis.com.pl
viamax
dawidak 

Wysłany: Pią 02 Sty, 2009   

Jak chcesz moge ci oddac troche swojego ;p. A tak na powaznie. W sumie to nie jest forum o takich rzeczach ale... Jeśli chcesz przybrac na wadze to proponuje ci
( i tu dwa sposoby )

1. Jeśli chcesz brac suplementy to proponuje białko + weglowodany. Jest wiele na rynku. I siłownia koniecznie. W dziennej dawce takiego bialka masz 8x wiecej kalorii niz w pączku i dodatkowo jesz normalnie obiad itd. Cwicznia silowe są potrzebne jesli chcesz rozbudowac miesnie jesli np. tylko wyrzezbic to aeroby. ( Silowe mniej a cieższe, aeroby wiecej a lzszejsze i tlenowe np. bieganie/rowerek )

2. Bez chemi a np. wiecej jesc. I reszta to samo. Jak chcesz szczegoly to napisz na gg 11267755

Odpowiedz do tematu