| dorastanie paly |
| Autor | Wiadomość |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 dorastanie paly |
|
| mam 14 lat wlasciwie to nie dawno zaczalem 14 lat w grudniu 4 (moje urodziny) mam jakies nie dokonca 12cm mierzone od gory nie od boku czy od dolu i sastanawiam sie ile urosnie mi w ciagu roku ile urosnie do 21 albo pozniej roku zycia czy to mozna okreslic jakos w przyblizeniu
nie cpam nie pale (ale u mnie w chacie wszyscy od urodzenia) nie pije nie przemeczam paly
tylko nie piszcie postow typu pomartwisz sie za 7 lat albo za ksiazki sie wez czy ze jestem glupi
| Cytat: | | nie pale (ale u mnie w chacie wszyscy od urodzenia) |
nie chodzi mi o to ze u mnie cpaja w domu ani tez ze pala od urodzenia tylko ze odkad sie urodzilem w domu bylo palone
ale mysle ze nikt nie jest taki glupi zeby trzeba bylo mu to tlumaczyc | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| | o losie...to wszystko zależy od ogólnego rozwoju organizmu, od genów itd, niema powiedziane ze w tym wieku tyle cm, a w tym tyle... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
vissour Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| | W żaden sposób nie da się tego stwierdzić na 100%. Możliwe jest, że już zostanie 12cm jak również to, że urośnie do 22cm. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |