Polacy wypadli słabo... |
Jakie rozmiary spełniasz według średniej europejskiej |
Duży - 18cm i więcej |
|
9% |
[ 7 ] |
Średni - 16,17cm |
|
37% |
[ 28 ] |
Mały - poniżej 15cm |
|
52% |
[ 39 ] |
|
Głosowań: 74 |
Wszystkich Głosów: 74 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Sob 20 Gru, 2008 Polacy wypadli słabo... |
|
| We wszystkich krajach Unii Europejskiej badano wielkość penisa. Okazuje się ,że Polska wypadła... słabo. Według wyników, swoim przyrodzeniem mogą pochwalić się Szwedzi ,których penisy nie raz dochodzą do 25cm! Nie wiele mniej mają Włosi czy też Niemcy.
Nasze wyniki były na tyle słabe ,że seksuolodzy nie chcieli przedstawić naszej średniej krajowej. Według badań obliczono jak przedstawia się wielkość penisa w całej europie (średnia) - 14cm i mniej to penis mały, 16cm średni a 18cm i więcej duży.
http://facet.wp.pl/kat,10...,wiadomosc.html | | |
| |
 |
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 |
|
| ale może za to mamy grubsze?, podobno nie tyle liczy się długość męskiego członka, co jego grubość.
większość receptorów i tak znajduje się na początku pochwy więc nawet posiadacz krótkiego penisa może sprawic kobiecie przyjemność. a poza tym to chyba nie ważne ile cm ma się pomiedzy nogami ale w jaki sposób się ich uzywa, | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 |
|
| Pamiętam jak na którymś portalu skomentowano wynik Szwedów krótko: "Niech im Bóg wybaczy". Dlaczego? Rozmiary nie były mierzone przez lekarzy, tylko podawane przez pacjentów. Każdy mógł powiedzieć lekarzowi, że ma metrową pałę, a ten to sobie skrupulatnie notował.
Był bym zapomniał:
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Świetny artykuł. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 |
|
| Ja się zastanawiam po co wogóle są robione takie sondy. Chyba tylko po to aby małolatów wpędzac z kompleksy. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 |
|
| BASF napisał/a: | Ja się zastanawiam po co wogóle są robione takie sondy. |
Aby sprawdzić czy ten wynik badań był prawdziwy, równie dobrze mogę spytać po co jest sonda "Ile masz cm". OWNED | |
| |
 |
|