dlaczego tak sie dzieje i czy to normalne |
Autor | Wiadomość |
hans12345 Dołączył: 05 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 dlaczego tak sie dzieje i czy to normalne |
|
| Po masturbacji jakies 15 minut po mam wrazenie, jakby mi sie na jakis czas pogorszyl wzrok i w ogole jakbym niezbyt kontaktowal. Pozniej mam jakies hustawki nastrojow, a na nastepny dzien nic mi sie nie chce i wszystko mnie denerwuje. Tak jakby mi ciśnienie skakalo. O co chodzi czy to normalne? 17 lat z 18,5 cm 180cm 59 kg. Prosze o odpowiedz dzieki. | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 36 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 |
|
| Pierwszy raz spotykam się z takim przypadkiem i przykro mi ale nie potrafię ci pomóc:( | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 |
|
| "180cm 59 kg" nie znam się, ale w ogóle to nie masz niedowagi czy czegoś? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 |
|
| moim zdaniem to rzeczywiście niedowaga. normalne - orgazm, mnóstwo krwi dopływa do mózgu, i prosze cię bardzo - mroczki przed oczkami. | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 |
|
| no.. przytyj , ale do lekarza i tak bym na Twoim miejscu poszedł.. | |
| |
 |
hans12345 Dołączył: 05 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 re |
|
| No z tym tyciem to jest jednak spory problem, bo coś nie moge przez dluzszy okres czasu :/ Co do tego lekarza - to dam sobie na razie spokoj, bo jakos odwagi mi na takie cos brakuje No nic, na to wychodzi, ze te przyjemnosc bede musial sobie jak najbardziej minimalizowac przez najblizszy czas, bo przez to sa same klopoty :/
a i jeszcze dodam, ze baaardzo wczesnie zaczelem - przypadek - hm z tego co pamietam, to orgazmy mialem zanim jeszcze cokolwiek wylatywalo to bedzie jakos chyba srodek albo nawet poczatek podstawowki - wtedy nawet nie wiedzialem, ze to jest to, ale tego typu problem mam hm moze z rok czasu i w sumie, pod wplywem silnych emocji cos takiego sie dzieje. Nie mam pojecia, wiem, ze czesto mam stresy i jestem niezadowolony z zycia pewnie niedobor endorfin tez robi swoje. | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 |
|
| ja również myśle ze problem tkwi w niedowadze. ja równiez mam 180cm wzrostu i waże ok. 75 kg, a mam tylko mały tłuszczeyk na brzuchu.
polecam dla Ciebie diete wysokotłuszczowa. ; o ;p | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 Re: dlaczego tak sie dzieje i czy to normalne |
|
| hans12345 napisał/a: | Po masturbacji jakies 15 minut po mam wrazenie, jakby mi sie na jakis czas pogorszyl wzrok i w ogole jakbym niezbyt kontaktowal. Pozniej mam jakies hustawki nastrojow, a na nastepny dzien nic mi sie nie chce i wszystko mnie denerwuje. Tak jakby mi ciśnienie skakalo. O co chodzi czy to normalne? 17 lat z 18,5 cm 180cm 59 kg. Prosze o odpowiedz dzieki. |
o tych pomrokach to ci wytlumaczyli koledzy wyzej
co do tych chustawek nastroju to tez normalne wraz z masturbowaniem sie jak gdyby pozbywasz sie jakiejs czesci testosteronu i to moze wplywac na chustawki nastrojow istnieje wiele ludzi ktorzy po masturbacji maja poczucie winy osamotnienia itp | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| Masturbacja szkodzi oczom! | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| kapcius: wez bo jeszcze koles na powaznie wezmie xD | |
| |
 |
ooki27 [Usunięty] | Wysłany: Sob 08 Sie, 2015 |
|
| ile masz lat? waga? wzrost? | |
| |
 |
|