Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mały Penis
Autor Wiadomość
coffey 

Wysłany: Sro 26 Lis, 2008   Mały Penis

Witam mam problem. Mam 19 lat a mój penis ma 12cm w zwodzie czy to normalne? To moja bolączka ;/ Da się coś z tym zrobić no i po pierwsze jak już spytałem wczesniej czy to jest normalne. Z góry dzieki za odp

adonius 

Wysłany: Czw 27 Lis, 2008   

Ok, jak byś poświęcił chociaż 5min to byś odkrył tonę takich tematów na tym forum i na pewno byś znalazł wszystkie odpowiedzi. W dodatku tuż za twoim tematem jest identyczny temat!
Ale postaram się odpowiedzieć na twoje pytania. Czy to normalne?
Jeśli wszystko tam na dole u Ciebie działa to nie widzę problemu. Jeśli chodzi o rozmiar to nie jest wielki ani tez maciupeńki. Średnia to 15cm lecz każdy penis jest inny i często są mniejsze czy większe więc nie ma się co tym przejmować. Jesteś w stanie odbyć normalny stosunek z kobietą czy spłodzić dziecko. Więc odpowiadając na pytanie, jest to normalne chodź tak samo "normalny" jest penis co ma 11cm, 15cm czy 25cm. Powiem Ci za to co jest nie normalne. Mikropenis gdzie facet nie może nic z penisem zrobić bo w trakcie wzwodu ma tylko parę cm. A czasami jak już wiadomo ,że dziecko nie będzie miało normalnego penisa to rodzice decydują się na zmianę jego płci. Ci ludzie dopiero mają problemy!

Pytanie drugie, czy da się z tym coś zrobić. Jeśli byłeś na stronie głównej to powinieneś z łatwością odkryć darmowy e-book jak powiększyć penisa domowymi metodami. Potrzebne jest sporo czasu i zawziętości ale jest to możliwe. Oprócz tego są operacje czy różne urządzenia do powiększania penisa. Czy warto? Bo ja wiem... Ja pieniędzy bym nie wydawał ale jeśli chcesz to możesz poprawić kondycję penisa ćwiczeniami z e-booka. Tylko tak jak pisałem wcześniej, musisz dużo ćwiczyć i nie licz na efekty za szybko!
Powodzenia, i jeśli masz jeszcze jakieś pytania, proszę, rozejrzyj się na forum zanim zapytasz. :wink:

KRIS..26 

Wysłany: Pon 05 Sty, 2009   

a ja mam 26 lat, penis 12 cm i mi to nie przeszkadza 8)

penis.com.pl
andropenis
maciex23 

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009   

racja, liczą sie umiejętności a nie rozmiar

pawel_188 

Wysłany: Pon 23 Lut, 2009   

JEŚLI MASZ KOMPLEKS MAŁEGO PENISA PRZECZYTAJ TO :)
chce was uświadomic że wielkość penisa sie nie liczy tylko umiejetnosci i to jest prawda. Sam w to nie wierzyłem przeszukiwałem internet w poszukiwaniu jakiejs rady pomocy sam nie wiem nawet, bo jestem taki jak wy, mam 20 lat i penisa o długosci 12 cm w wzwodzie, grubościa on tez sie nie wywyższa :p
Ale nie to sie liczy, powiem jak to było w moim przypadku, tak jak pisałem wcześniej dręczyło mnie to że mam takiego małego i myslałem jak to bedzie jak przyjdzie mi uprawiac sex, bałem sie tego jak cholera, nie miałem nawet smiałosci do dziewczyn, mysli samobójcze krązyły mi po głowie... Az wkońcu stało sie poznałem dziewczynę :) po jakims czasie przy takiej bliskiej znajomości postanowiliśmy to zrobić, ona nie była dziewicą :( ale to inna bajka, bałem sie tego jak nie wiem, myslałem że jak zobaczy co mam w spodniach to mnie wysmieje.... Z tego stresu az nie chciał mi stanąc :/ no ale jakos sie udało, pomyslałem że jej powiem że mogę ją nie zadowolic, oczywiscie powiedziała że głupoty gadam :P no i stało sie zrobiliśmy to, kurcze nawet orgazmu dostała i nie udawała wcale, jest ze mna szczera i widze jaka przyjemność sprawia jej sex ze mną :) porostu nie wiem jak to jest mozliwe ale wiem czego ona w trakcie sexu pragnie i ja jej to potrafie zapewnić (ni to żebym sie chwalił ale tak jest) a po drugie okzało sie że nie jestem taki słaby i potrafie kochać sie nawet 1,5 godz bez przerwy :) .
Oczywiscie jak masz mniejszego penisa odczuwasz wiekszą przyjemnośc z sexu bo mozesz włożyc go całego do samego końca :) i widzisz miec małego penisa nie jest rzecza straszna, ja jestem nawet z tego zadowolony, dopiero teraz kiedy zacząłem uprawiac sex :) . No chyba że trafisz na jakąś głupia lub rozruchana kurwe to wtedy możesz sie zdziwic, ale mysle że nie bedziesz sie za taka zabierał :) nawet taka moja kolezanka mówiła że kobietę boli jak koles ma za dużego i to wcale nie jest przyjemne :) a więc głowa do góry ruszaj w podbój kobiet które czekają na ciebie i sie nie przejmuj bo pewnie jestes swietnym kochankiem p.s za k... sie nie zabieraj :) pozdro

Tajemniczy 

Wysłany: Sro 25 Lut, 2009   

Witam wszystkich jako ze to mój pierwszy post :)

Cytat:
pawel_188 napisał:
mam 20 lat i penisa o długosci 12 cm w wzwodzie, grubościa on tez sie nie wywyższa :p

Mam podobnego penisa jak Tym jesli chodzi o rozmiary ale szczerze mówiac nie jestem z tego zadowolony. A w jakich pozycjach najlepiej uprawia Ci sie seks? bo mówiac szczerze mój problem tkwi w psychice ze np mój rozmiar jest niewystarczjacy by kochac sie w pozycji na jezdzcza. a Ty masz z tym jakies problemy czy dobrze idzie Ci w tej pozycji?

pawel_188 

Wysłany: Sro 11 Mar, 2009   

na jeźca to ja sie kocham najczęściej :) serio, z żadnym seksem nie mam problemu

Luxor 

Wysłany: Pią 20 Mar, 2009   

A co myślicie o tym mam 13 lat wzrost fiutka 10 cm czy to duzo czy malo? :?: :?:

andrzejgadar 

Wysłany: Pią 20 Mar, 2009   

Po pierwsze to po co piszesz, że masz 16 lat?
Jeszcze Ci urośnie.

pitter007 

Wysłany: Wto 24 Mar, 2009   

heh 12, 13, 15 czy 18... jakie to ma znaczenie tak naprawde ?? żeby doprowadzić Kobiete do orgazmu wystarczy 8 cm :) więc weźcie się w garść:)

misiorek 

Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009   

Mi bardzo podobają się małe, chociaż sam mam ok. 17 cm. Małe bardzo dobrze się ssie! :P

tadek555 

Wysłany: Wto 16 Cze, 2009   

najlepsze sa takie z 14 cm. od 12 do 14 - szybko wstają wystarczajoca długosc -do ssania i lizania super

Odpowiedz do tematu