Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wzwod- problem z psychika?
Autor Wiadomość
tomek86 

Wysłany: Wto 25 Lis, 2008   Wzwod- problem z psychika?

Witam
Mam 22 lata i pierwszy raz doszlo do pettingu miedzy mna a dziewczyna niecaly rok temu. Wyniknelo to z milosci. Nasze wspolne noce byly wspaniale, potrafilem wzwod utrzymac przez pare godzin, po osiagnieciu orgazmu odrazu moglem dochodzic kolejny raz. Wprawdzie nigdy nioe robilismy zawodow ile razy mogbym maksymalnie ale pamietam o 4 razach w ciagu nocy.
Noo ale rozstalem sie z dziewczyna w bardzo niemilych okolicznosciach, przezylem to strasznie, schudlem 12 kg (z 76 na 64) w ciagu niecalego miesiaca.
No i przechodzac dalej, w moim zyciu pojawila sie kolejna kobieta, ktora pokochalem i w sensie uczuciowym czuje do niej wiecej jak do poprzedniej po analogicznie tym samym czasie. Zaczalem z nia rowniez uprawiac petting. Moja obecna kobieta jest dla mnie duzo bardziej atrakcyjna wizualnie od poprzedniej, jest wlasciwie takim moim idealem urody, ale cos ze mna jest nie tak. Zablokowany jakis jestem. Kiedy kobieta zaczyna zjezdzac w okolice mojego krocza trace wzwod, wczesniej mam go ale tez nie tak jak przy poprzedniej dziewczynie. Wprawdzie po staraniach dziewczyny udaje mi sie osiagnac wzwod ale to dopeiro po pewnym czasie. Jestem rozluzniony gdyz dziewczyna naprawde umie odpowiednio cale cialo wypiescic, mysli o poprzedniej dziewczynie tez nie mam, jednak cos jest nie tak. Po rozstaniu z poprzednia dziewczyna (3 meisiace temu) przez prawie 2 wogle sie nie masturbowalem, przeszla mi calkiem chec, przy obecnej powrocila mi chec osiagania orgazmow, jednak podczas pettingu cos jest nie tak. Co mozecie mi doradzic, co robic? Bo naprawde boje sie o siebie i moje przyszle pozycie z Kobieta ;/

paulinka 

Wysłany: Sob 29 Lis, 2008   

tomek86, skoro jest taka cudna to sie stresujesz i dlatego opada ;) wiec wiecej luzu mniej stresu i powinno być ok ;)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

paolo27 

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008   Spokojnie

Niczym sie nie martw. To się zdarza czasem na początku z fajna kobietą na której ci zależy bardzo. Stres, chcesz dobrze wypaść. Myślisz dużo co jak zrobić żeby było fajnie, żeby było czule, namiętnie i romantycznie, a nie dasz "mu" się cieszyć tym że go zaraz czeka super jazda. Miałem tak z moja kobietą na samym początku znajomości. Z czasem wyluzowałem, stres zniknął i sex jest pierwsza klasa. Od kilku lat nie odmówił posłuszeństwa.

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu