Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Łuszczenie się skóry, nieprzyjemny zapach, zaczerwienienie
Autor Wiadomość
dario21 

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   Łuszczenie się skóry, nieprzyjemny zapach, zaczerwienienie

Witam,

napisałem już do paulinka, jednak mój problem trochę mnie męczy i założę temat (może ktoś pomoże..)

Przejrzałem większość tego forum, jednak konkretnych odpowiedzi co do tego problemu nie znalazłem, (choć może cos przeoczyłem)? ;-)

Mianowicie, od dłuższego czasu mam problem.

Po stosunku z moją partnerką pare miesięcy temu, po dwóch dniach pojawił się nieprzyjemny zapach który się wydobywał, następnie ostre swędzenie i zaczerwienienie wokół żołedzia..

caly czas walcze Clotrimazolem...

lecz co powien czas pojawia mi się znów łuszczenie i tak jakby maleńke czerwone rozstępy (wątpie żebym to dobrze ujął z racji swej niewiedzy w temacie)

Jest w stanie ktoś mi pomóc? - mail dariolinho21@wp.pl

Jezeli ktos moze jest z Pomorza, to poleci jakąs opcje/lekarza?

Pozdrawiam...

Pozdrawiam z nadzieją...

-
[ Dodano: Pon 24 Lis, 2008 ]
w świecie internetu znalazłeś coś takiego, równiez nikt nie odpisał, dlatego prosiłbym żeby ktoś pomógł,
myślę że jest to to samo:

W ostatnim czasie po współżyciu z moją kobietą (3dni tamu), po dniu od sexu na napletku ukazała się "łuszcząca się skóra", obiaw ten ukazał się na żołędziu,
dziś już minął kolejny dzień-łuszcząca się skóra troche zstopniowała, ale ukazały się lekkie czerwone plamy.
do tego dochodzi bardzo nieprzyjemny zapach wychodzący z mojego narzędzia (myśle że to ta łuszcząca się skóra)-a dbam o higiene..
Nietowarzyszy mi JAK NARAZIE żaden ból, jedynie przy ściągnięciu napletka i od czasu do czasu czuje lekkie swędzenie...

z Góry dziękuje za pomoc, mam nadzieje że rozumiecie dla mnie powage sytuacji (mam taką mentalność że myśle o najgorszych rzeczach)

http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2771
http://www.resmedica.pl/ffxart10996.html

BASF 

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   

Nie jestem z pomorza ale sugeruję Ci wyzytę i lekarza.
Z mojego punktu widzenia jest albo grzybica albo rzęsistkowica. Twojej partnerce zasugeruj również wizytę u ginekologa.
Grzybica jest bardzo powszechnym przypadkiem można ją "łapnąć" nawet w toalecie, rzęsistkowica natomiast w dużym stopniu przenoszona jest drogą płciową. Tak czy owak lekarz jest tu wskazany. Clotrimazolum nie jest to złotym środkiem. Jak sam możesz wyczytać z ulotki jest on na niektóre stany grzybiczne.
Nieleczone przypadki grzybicy prowadzą do... bezpłodności.

dario21 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

Do Wszystkich z problemem ;)
Udać się do urologa, ten przypadek to grzybica.
Dzisiaj mam zrobić posiew nasienia. Tylko nie wiem na jakich zasadach mam to uczynić.
Czy może ktoś napisać? :?:
Chce oddać nasienie dzisiaj wieczorem, czy mam placówkę powiadomić że chce oddać czy oni to poprostu przyjmują i zbadają (płatne),
czy mogę jeść coś przez cały dzień czy na głodniaka?
Może ktoś opisać jak mam to uczynić?;-)

penis.com.pl
viamax
andrzejgadar 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

Idziesz do punktu gdzie badają nasienie. Tam powinieneś dostać sterylny kubeczek z którym udajesz sie do specjalnego pomieszczenia w którym musisz go umyć i potem strzepać gruche i spuscic sie w kubeczek potem go zakrecić i oddać do laboratorium :)

Odpowiedz do tematu