drobne zaczerwienienia na żołędzi |
Autor | Wiadomość |
foxfox Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 3 Skąd: PL | Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 drobne zaczerwienienia na żołędzi |
|
| Witam
Mam problem po ostatnim stosunku pojawiły mi się dziwne zaczerwienienie (wysypka) na żołędzi do tego doszło do dziwnego swędzenia żołędzi i tak jak by napletka od wewnętrznej strony, trwa to już około tygodnia. Myślałem że to może "zmęczenie materiału" gdyż dawno nie uprawiałem prawdziwego sexu. Dla wyjaśnienia nie był to sex z nieznajomą czy przygodną osobą. Czy to może być jakieś uczulenie np na proszek do prania....????
Czy ktoś może mi powiedzieć co mam z tym fantem zrobić (oczywiście wstydzę się iść do lekarza) | |
| |
 |
Molek Wiek: 42 Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 7 Skąd: poland | Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 |
|
| Wrzuć jakieś zdjęcie to ocenimy co to jest | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 29 Lis, 2008 |
|
| foxfox, jak bzykasz już co popadnie to się zabezpieczaj, a skoro dała tobie to pewnie nie ty pierwszy nie ostatni więc może jakaś zarazę od niej złapałeś | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 |
|
| paulinka chyba nie przeczytałaś dokładnie
foxfox napisał/a: | Dla wyjaśnienia nie był to sex z nieznajomą czy przygodną osobą |
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 |
|
| randy, foxfox, to sory źle przeczytałam bo zmęczona już byłam, zwracam honor i wielkie sory | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|