Błagam o pomoc! |
Autor | Wiadomość |
mateusz28r Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 Błagam o pomoc! |
|
| Witam!
Zacznę od tego, że mam 14 lat i od roku się masturbuję. Kiedyś robiłem to ze względu na to, że to mi się jak najbardziej podobało, ale teraz jest zupełnie inaczej. Robię to tylko dlatego, iż boję się polucji nocnych. 2 razy mi się to przydarzyło, nie było to przyjemne, ani miłe. Wręcz ohydne ... Z masturbacją mogę skończyć w każdej chwili, nie uważam jej za coś dobrego, wręcz grzech. Zrobiłbym już to dawno, ale boję się owych polucji ... Nie wiem co mam robić ... Kolejnym argumentem za, aby skończyć z onanizmem jest moja ( jak najbardziej prawdziwa ) bojaźliwość. Zawsze boję się, że gdzieś pozostał fragment spermy, czy preejakulat. To jest męczące ... Masturbuję się w łazience, dlatego też mydło w płynie, sedes oraz dywanik zalewam wrzątkiem, zajmuje to więcej niż onanizowanie. Bardzo boję się też, że kobiety w moim domu mogłyby zajść w ciążę ... Nie wiem co robić ... Ogromnie proszę o pomoc ... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 |
|
| Jak dlamnie chory temat, masturbacja w tym wieku to rzecz normalna, tak samo jak polucje i nie widze powodu zeby z tym kończyc, a jeśli sie tak obawiasz ze Twoja sperma dostanie sie do cześci intymnych Twojej mamy/siostry, co jest bardzo mało realne, to spuszczaj sie w husteczke, wycierasz małego, potem myjesz i po problemie. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
TombRaider Wiek: 29 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 |
|
| Ja myślałem ,że ci ptaszka zabrali albo coś strasznego a tu taki błachy problem
a właściwie głupota
Nie umiesz wyprać piżamy ? No problem
Po tygodniu braku masturbacji nie wytrzymasz
pzdr. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
apollo88 Wiek: 36 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 65 Skąd: Elbląg | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| Kto by wytrzymał tydzień... | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| Mateusz28 czy ty jesteś chory | |
| |
 |
TombRaider Wiek: 29 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| apollo88 napisał/a: | Kto by wytrzymał tydzień... |
Dokładnie Góra dwa dni. | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 |
|
| plemniki jak sie niezurzyła to po kliku minutach obumierają.... | |
| |
 |
TombRaider Wiek: 29 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: Toruń | Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 |
|
| A skąd te informacje ? Podobno utrzymują się "przy życiu" nawet kilka godzin. Może Basf się wypowie. On wszystko wie. | |
| |
 |
|