boli mnie żołądż :( |
Autor | Wiadomość |
kaminikaze Wiek: 37 Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 boli mnie żołądż :( |
|
| Witam !
Mój problem polega na tym, iż kiedy dotykam swojego żołędzia , to odczuwam ból. Mam tak od kiedy pamiętam. Wszystko jest w porządku, napletek schodzi prawidłowo, nigdy nie miałem żadnego zapalenia ani nic. Byłem kiedyś u lekarza i powiedział mi ze przejdzie mi to wraz z okresem dojrzewania. A ja nie wiem jak do do końca jest, bo ja już niedługo skończę 18 lat i dalej tak mam
miał ktoś podobny problem ? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 |
|
| Wątpie czy to co opisujesz to jest ból czy w jakimś sensie drażnienie. Opisz więc jaki ten ból jest | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
TombRaider Wiek: 29 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 |
|
| Hm... może spróbój oblewać go wodą. Stopniowo coraz bardziej i bardziej aż się przyzwyczai. Ja się nie znam ale u mnie zdało egazamin :] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kaminikaze Wiek: 37 Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 |
|
| tzn ja to nazywam ból, ale to jest raczej jakieś podrażnienie bo ten 'ból' odczuwam w momencie gdy dotykam żołędzia . | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 |
|
| kaminikaze napisał/a: | tzn ja to nazywam ból, ale to jest raczej jakieś podrażnienie bo ten 'ból' odczuwam w momencie gdy dotykam żołędzia . |
No to nic nadzwyczajenego. Prawie każdy facet tak ma, który większość czasu ma żołądź schowaną pod napletkiem. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 |
|
| pewnie obtarłeś główke majtkami, chowaj go pod napledek po to on jest | |
| |
 |
|