dziwna plama :( |
Autor | Wiadomość |
andrju Dołączył: 10 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Miasto | Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 dziwna plama :( |
|
| witam. niedawno odbyłem stosunek z nieznajomą. stosunek odbył się w prezerwatywie. ALE...po paru dniach zdawało mi się, że coś czuję przy żołędziu. Dzisiaj odkryłem dziwną jakby fioletową plamkę. Teraz nie wiem na ile to autosugetsia, w każdym bądź razie wydaję mi się, że trochę swędzi...Załączam fotki. Bardzo proszę o pomoc, martwię się, ale chciałbym się upewnić czy konieczna jest wizyta u lekarza. pozdrawiam!
p2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 3824 raz(y) 29,24 KB |
p1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 3824 raz(y) 27,74 KB |
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 |
|
| to wygląda jak mały krwiak może Cie ugryzła jakoś zębem zahaczyła, moim zdaniem poczekaj kilka dni jak zacznie schodzić to git może to po prostu pęknięta żyłka pod skóra a jak nie zniknie to do lekarza | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
andrju Dołączył: 10 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Miasto | Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 |
|
| Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Paulinko. Poczekam zatem i zobaczę. Pozdrawiam! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 |
|
| za ostro się bawiliście i tyle, powinno zniknąć za pewien czas | |
| |
 |
mirojaro Dołączył: 01 Wrz 2005 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 |
|
| Tez popieram przedmówców Wylewik podskorny Wchlonie sie | |
| |
 |
|