krostki |
Autor | Wiadomość |
matt Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 1 Skąd: wrocław | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 18 Paź, 2008 |
|
| Nic groźnego | |
| |
 |
facet Wiek: 42 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 |
|
| Nie masz się czym przejmować. Niektórzy tak mają | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matt84 Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Stąd | Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 |
|
| Mam to samo w identycznym miejscu. Ok, piszecie nic groźnego ale jaka jest tego właściwie nazwa? | |
| |
 |
facet Wiek: 42 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 |
|
| Perliste grudki prącia nie są procesem chorobowym, zatem nie wymagają leczenia. Jeśli stanowią dla pacjenta defekt kosmetyczny, można je usunąć chirurgicznie.
http://pl.wikipedia.org/w...dki_pr%C4%85cia | |
| |
 |
Grzegorz20 Wiek: 36 Dołączył: 02 Sty 2009 Posty: 1 Skąd: Gdynia | Wysłany: Pią 02 Sty, 2009 |
|
| To napewno tak się nazywa? Te perliste grudki prącia na załączonym linku z wikipedi występują w dolnej części żołędzia. A poruszony tu problem dotyczy grudek na skórze penisa pod żołędziem (nie na żołędziu).
Sam mam coś takiego i jak stwierdził to przedmówca różni się to od większości przedstawianych tu problemów. Więc byłbym wdzięczny za szczegóły w tym ewentualne wyprowadzenie mnie z błędu. | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 |
|
| Light stary. Mam to samo. Nie ma sie czym martwic ziom | |
| |
 |
wychowaniec_19 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 7 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 |
|
| To są początki choroby zwanej kłykciny kończyste . Czy one Wam sie rozrastaja ? | |
| |
 |
vissour Wiek: 36 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 |
|
| Ani to perliste grudki, ani tym bardziej kłykciny kończyste. Zwykłe prosaki.
TUTAJ znajduje się artykuł na ten temat z odnośnikiem do strony po angielsku. | |
| |
 |
kuba_racing Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2009 Posty: 12 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 |
|
| Dziękuję wszystkim , do niedawna obawiałem się , że krostki na moim penisie to jakaś choroba czy coś ... Dopiero teraz trafiłem na to forum i " kamień spadł mi z serca " | _________________ Pozdro Kubuś | |
| |
 |
matt84 Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Stąd | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 |
|
| wychowaniec_19 napisał/a: | To są początki choroby zwanej kłykciny kończyste . Czy one Wam sie rozrastaja ? |
Kłykciny kończyste?! Przeglądałem ten temat w necie i to co widziałem na zdjęciach
nie pasuje za bardzo.
Mam to od niepamiętnych czasów. Cały czas w takiej samej postaci. W tym miejscu.
Wygląda to jak na zdjęciu dolnym po lewej stronie z tych 4-ech.
http://www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=65
zamaskowany napisał/a: | Light stary. Mam to samo. Nie ma sie czym martwic ziom |
Skąd wiesz? Ja byłem u dermatologa tyle, że nie zdejmowałem naskórka a pokazałem po prostu prącie bo mam też trochę prosaków na samym penisie. Oczywiście mnie uspokoił, że nie ma się czym martwić. | |
| |
 |
MrUnknown Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 1 Skąd: Polska | |
| |
 |
Epson2009 Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 |
|
| Ja mam to samo co MrUnknown tylko mam ich jeszcze wiecej jak ktos był z tym u lekarza i cos wie o tym jak sie chociaz probowac tego pozbyc prosze o pomoc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|