Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co to jest? Wędzidełko ? Stulejka ? DUZO ZDJĘĆ
Autor Wiadomość
Makrono

Wysłany: Wto 07 Paź, 2008   Co to jest? Wędzidełko ? Stulejka ? DUZO ZDJĘĆ

Mam 19 lat. Jestem jeszcze prawiczkiem z powodów stanu mojego penisa. Mam pare pytań:

1.) Dlaczego kształt mojego penisa jest taki dziwny? Jest znacznie grubszy w środku. Czy jest to spowodowane masturbajcą?
2.) Napletek nie zsuwa sie do konca , czy to wina wędzidełka czy napletka? Przy zsuwaniu ( z bólem ) tworzy sie taki pierscien z naciągnietej skóry (zaznaczony na fotce)
3.) Co powinienem zrobić? Na pewno udać sie do lekarza ale czego moge sie spodziewać? Przedluzania wędzidełka , usunięcia go , obrzezania ?
4.) Jeśli juz wiadomo co to ile moze to kosztowac u prywatnego lekarza - Śląsk.

Niżej zamieszczam zdjęcia:

W SPOCZYNKU:

WZWÓD ( dziwny kształt? )

matteusz 

Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

Mi się podoba twój penis, jest wporządku. TO tak jak z piersiami u kobiet jedna ma wielkie baloniska drugie malutkie, a inna w kkształcie trójkącików. Jedna ma małe sutki ina ogromne. Nie masz czym się martwić. Dlamnie twój penis jest normalny :) taki typ kutasa

Makrono

a wędzidełko/stulejka?

penis.com.pl
penilarge krem
matteusz 

daj spokój, niesprawa ci to bólu więc niemartw się, niemusisz przecież mieć najpiękniejszego penisa :)

Makrono

Wysłany: Czw 09 Paź, 2008   

wlasnie sprawia :/

kocurek 

jeżeli sprawia ci ból zsuwanie napletka to pójdź do lekarza ogólnego po skierowanie do urologa, następnie pójdź się zarejestruj w poradni urologicznej - lekarz zobaczy, pogada z tobą i oceni czy to stulejka, wędzidełko czy nic istotnego. najszybciej, najpewniej i konkretnie, bo u fachowca.

Makrono

właśnie zadzwoniłem do lekarza. Prywatna klinika. Jestem ustawiony na wtorek ;) .. 100zł za wizyte ://... ale za małego dałbym i z 1000

[ Dodano: Sob 08 Lis, 2008 ]
hehee... no i jestem po zabiegu :) ) .. Cały i oby zdrowy ;P ... jest tylko jedna sprawa... mialem przedluzone wędzidełko , wiadomo. Lekarz jednak powiedział pod koniec ze mam małą stulejke która jeśli bedzie przeszkadzac wymaga korekty, lecz mam pamietac o tym ze po takiej operacji penis wyglada nieestetycznie i wiele osób sie skarży po zabiegu ' co Pan zrobił?! '. Jak to jest po tym zabiegu , faktycznie aż tak źle to wyglada?

Pozdrawiam i dzięki osobom dzięki którym sie zdecydowalem na zabieg :)

Porobie fotki za pare dni , narazie dajmy mu odpoczać...

milionzlotych

Wysłany: Sro 12 Lis, 2008   

ile dałeś za operacje i jakie efekty (foto?)?

Makrono

Wysłany: Czw 13 Lis, 2008   

500zl + 200zł konsultacje , foto w innym , osobnym temacie ;)

Odpowiedz do tematu