Co to jest? Wędzidełko ? Stulejka ? DUZO ZDJĘĆ |
Autor | Wiadomość |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 Co to jest? Wędzidełko ? Stulejka ? DUZO ZDJĘĆ |
|
| Mam 19 lat. Jestem jeszcze prawiczkiem z powodów stanu mojego penisa. Mam pare pytań:
1.) Dlaczego kształt mojego penisa jest taki dziwny? Jest znacznie grubszy w środku. Czy jest to spowodowane masturbajcą?
2.) Napletek nie zsuwa sie do konca , czy to wina wędzidełka czy napletka? Przy zsuwaniu ( z bólem ) tworzy sie taki pierscien z naciągnietej skóry (zaznaczony na fotce)
3.) Co powinienem zrobić? Na pewno udać sie do lekarza ale czego moge sie spodziewać? Przedluzania wędzidełka , usunięcia go , obrzezania ?
4.) Jeśli juz wiadomo co to ile moze to kosztowac u prywatnego lekarza - Śląsk.
Niżej zamieszczam zdjęcia:
W SPOCZYNKU:
WZWÓD ( dziwny kształt? )
 | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| Mi się podoba twój penis, jest wporządku. TO tak jak z piersiami u kobiet jedna ma wielkie baloniska drugie malutkie, a inna w kkształcie trójkącików. Jedna ma małe sutki ina ogromne. Nie masz czym się martwić. Dlamnie twój penis jest normalny taki typ kutasa | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| a wędzidełko/stulejka? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| daj spokój, niesprawa ci to bólu więc niemartw się, niemusisz przecież mieć najpiękniejszego penisa | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| wlasnie sprawia :/ | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| jeżeli sprawia ci ból zsuwanie napletka to pójdź do lekarza ogólnego po skierowanie do urologa, następnie pójdź się zarejestruj w poradni urologicznej - lekarz zobaczy, pogada z tobą i oceni czy to stulejka, wędzidełko czy nic istotnego. najszybciej, najpewniej i konkretnie, bo u fachowca. | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Czw 09 Paź, 2008 |
|
| właśnie zadzwoniłem do lekarza. Prywatna klinika. Jestem ustawiony na wtorek .. 100zł za wizyte ://... ale za małego dałbym i z 1000
[ Dodano: Sob 08 Lis, 2008 ]
hehee... no i jestem po zabiegu ) .. Cały i oby zdrowy ;P ... jest tylko jedna sprawa... mialem przedluzone wędzidełko , wiadomo. Lekarz jednak powiedział pod koniec ze mam małą stulejke która jeśli bedzie przeszkadzac wymaga korekty, lecz mam pamietac o tym ze po takiej operacji penis wyglada nieestetycznie i wiele osób sie skarży po zabiegu ' co Pan zrobił?! '. Jak to jest po tym zabiegu , faktycznie aż tak źle to wyglada?
Pozdrawiam i dzięki osobom dzięki którym sie zdecydowalem na zabieg
Porobie fotki za pare dni , narazie dajmy mu odpoczać... | |
| |
 |
milionzlotych Dołączył: 09 Paź 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sro 12 Lis, 2008 |
|
| ile dałeś za operacje i jakie efekty (foto?)? | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 |
|
| 500zl + 200zł konsultacje , foto w innym , osobnym temacie | |