Prosze o rade (zdjęcia) |
Autor | Wiadomość |
vitamin Dołączył: 02 Paź 2008 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 02 Paź, 2008 Prosze o rade (zdjęcia) |
|
| Witam wszystkich . Jeśli jest podobny temat to przepraszam . Mam taki problem :
Jakis tydzien temu na mosznie pojawiła się jakaś krostka , pryszcz nie wiem jak to określić.Tak jakby coś się zebrało pod skórą i powstalo takie wybrzuszenie zaczerwienione . Nie bylo to duze.Zdarzylo sie pare razy ze sie po tym podrapalem i zauwazylem ze wyszlo mi jeszcze kilka podobnych , rowniez na penisie.Przy okazji zauwazylem ze swędzą mnie uda . Co to moze być ? Wydaje mi sie ze dawno temu mialem taką podobna 'kroste' na penisie ale po paru dniach sie złuszczyla i zniknela .Ktoś moze wiedzieć co to moze byc ? Daje dwie fotki zebyscie wiedzieli jak to wygląda . Pozdrawiam
http://img515.imageshack....dsc00501me2.jpg
http://img338.imageshack....dsc00505nr2.jpg
[ Dodano: Sob 04 Paź, 2008 ]
nikt się nie wypowie ? | |
| |
 |
hitklift Dołączył: 03 Paź 2008 Posty: 30 Skąd: lubuskie | Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 |
|
| Nie przejmuj się tym to Ci samo zejdzie , ja tez tak kiedyś miałem , nie drap tylko tego | |
| |
 |
vitamin Dołączył: 02 Paź 2008 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 |
|
| A ja chyba właśnie zrobilem błąd ... nie dość ze zdarzało mi się to drapać , to jeszcze przez chyba trzy dni psikalem to oksykortem . Psikalem tylko na penisie i te krosty stały się teraz takie sinie i wygladają gorzej niz wczesniej . Łuszczy sie lekko na nich skora wiec jeszcze poczekam z pojsciem do lekarza . Ale te co miałem na jądrach wciaz są takie same. Jesli potrzeba wrzuce zdjecia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hitklift Dołączył: 03 Paź 2008 Posty: 30 Skąd: lubuskie | Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 |
|
| wrzuć zdjęcie jąder z tymi krostami , ale nie drap tego i nie pryskaj niczym | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| Zostaw to i nie wyciskaj, powinno samo zniknąć | |
| |
 |
|