Krostki a orgazm |
Autor | Wiadomość |
Szejk Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 17 | Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008 Krostki a orgazm |
|
| Chciałem zadać parę pytań odnośnie krostek na penisie. Od dłuższego czasu nie mam orgazmu w trakcie masturbacji, dochodzi do wytrysku ale nic poza tym. Mam białe krostki pod żołędziem i na jego brzegach, czy to właśnie one są odpowiedzialne za ten stan rzeczy Jak się mogę ich pozbyć na własną rękę, bez wizyty u lekarza Wstydzę się do niego iść dlatego chciałbym to rozwiązać w inny sposób. Proszę o poważne podejście do tematu i o pomoc | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 |
|
| Z pewnością nie jest to wina grudek perlistych, które masz na żołędzi. Nie usuniesz ich sam. Tylko zabieg chirurgiczny pomoże lecz będzie to tylko zabiego kosmetyczny. Każdy lekarz (oczywiście nie prywatnie) odmówi Ci takiego zabiegu, gdyż nie mają one wpływu kompletnie na nic. Ma to większość facetów.
Co do samej ejakulacji bez orgazmu to polacam sobie zrobić dłuższy odpoczynek. Powinno pomóc. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|