problem ze spermą |
Autor | Wiadomość |
Yankes88 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 4 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008 problem ze spermą |
|
| witam jest to mój pierwszy post na tym forum i mam pytanie bo mnie ten problem meczy już od pewnego czasu. Bardzo czesto sie kocham ze swoją dziewczyną, a kiedy sie nie kochamy to sie onanizuje i praktycznie nie ma dnia przerwy żebym sie nie spuszczał . Moja sperma dziwnie wygląda jest troche biała ale bardzo rzadka z tego co pamietam nie zawsze taka była zdażało sie ze były w niej galaretowate grudki nie wiem czy wszystko jest ze mną ok.
Czy bede miał w przyszłosci porblemy żeby zapłodnic kobiete?
prosiłbym o jakąs odpowiedz. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008 |
|
| Wszystko OK. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Yankes88 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 4 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008 |
|
| czyli jest to spowodowane tym że za czesto sie spuszczam? bo kiedyś jak byłem u urologa to wykrył mi na lewym jądrze żylaka powzgórza nasiennego czy to może miec wpływ na sperme? dodam że mam 20 lat a to było tak 5 lat temu jak mi to wykryli. a żylak od tamtego czasu sie nie powiekszył czasem jest niewyczówalny. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008 |
|
| Oczywiscie, że może na to mieć wpływ częstych ejakulacji.
Yankes88 napisał/a: | żylaka powzgórza nasiennego |
żylaka powrózka nasiennego | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Yankes88 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 4 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sob 20 Wrz, 2008 |
|
| przepraszam za bład ortograficzny | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 20 Wrz, 2008 |
|
| Nie chciałem "wytknąć" Ci błędu ortograficznego, którego tak na dobrą sprawę nie popełniłeś. Chodziło tylko o powzgórze jak napisałeś a nie powrózek
Ale nie ważne, bo to tu nie chodzi. Jesteś zdrów jak ryba. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Yankes88 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 4 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sob 20 Wrz, 2008 |
|
| dziekuje za rozwianie mojej wątpliwosci | |
| |
 |
|