Zabawy analne (mezczyzna na dole:)) |
Autor | Wiadomość |
Beata1988 Wiek: 37 Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 1 Skąd: Z daleka | Wysłany: Wto 02 Wrz, 2008 Zabawy analne (mezczyzna na dole:)) |
|
| Witam.
Chcialam sprobowac chlopakiem czegos nowego, i ogolem bardzo mnie to podnieca. Lubie gdy on mi wklada tam palec i to jest swietne uczucie. Chodzi o to ze chcialabym mu wsadzic cos do pupy przy sexie albo grze wstepnej, tylko nie wiem jak go do tego przekonac i co zrobic zeby sprobowal tego.
Dziekuje z gory | | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 07 Wrz, 2008 |
|
| proponuje pieścić jego penisa i drugą ręką z zaskoczenia zacząć pieścić jego dziurkę
Nawilżyć paluszki i delikatnie zacząć wkładać:)
Albo skrępuj go, tak by nie mógł nic zrobić.
Zacznij mu robić dobrze i wtedy z zaskoczenia to zrób. I gwarantuje ci że jak zrobisz mu dobrze oralnie lub "Zwalisz mu konia" i przy okazji będziesz pieściła jego dziurkę to przeżyje taki orgazm że sam będzie chciał więcej
Wiem bo moja żona mi tak zrobiła
Ale zamiast palców możesz użyć analnego dilda(nie są drogie) tylko użyj jakiegoś żelu ułatwiającego poślizg
Jak masz więcej pytań to zapraszam na priv.
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
analman [Usunięty] | Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008 |
|
| Ja mam troszku inny problem. Chodzi o to ze dziewczyna nie chce a ja bardzo tego pragne. Probowalem ja namawiac, czytalismy forum o higienie technikach bezpieczenstwie (czyli wszystko o stymulacji analnej dla mezczyzn) ale ona dlaej jest na nie w jaki sposob moglbym ja przekonac albo dac jej na ten temat do myslenia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008 |
|
| to niech ona ci w dupsko wsadzi jak tak bardzo chcesz ;/
[ Dodano: Wto 23 Wrz, 2008 ]
pupa jest do srania a nie do ruchania, takie me skromne zdanie. | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
analman [Usunięty] | Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008 |
|
| kapcius napisał/a: | to niech ona ci w dupsko wsadzi jak tak bardzo chcesz ;/
[ Dodano: Wto 23 Wrz, 2008 ]
d.... jest do srania a nie do ruchania, takie me skromne zdanie. |
skoro jest do srania to sie nie udzielaj. i czytaj ze zrozumieniem, o to chodzi ze ja chce zeby ona mi wsadzila a nie ja jej:D | |
| |
 |
student24 Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 5 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 |
|
| Ja ze swoją dziewczyną też mam tek problem. Ja bardzo bym chciał żeby ona się bawiła moją dziurką ale ona nie chce | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 |
|
| no i dobrze, o jednego syfa mniej :p | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
radi Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| Fajny temat, przynajmniej obala homofobiczne stereotypy, że "tylko pedały kopią sobie w dupach". Tymczasem mężczyźni hetero również mają prostatę. | |
| |
 |
guciozal Wiek: 31 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| Znaczy jakby nie patrzeć... WSZYSCY MAJĄ PROSTATĘ. To jakbym powiedział, że mężczyźni homo nie mają wątroby. | |
| |
 |
radi Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| Ech, nie załapałeś. Chyba nie sądzisz, że nie wiem, że wszyscy mężczyźni mają prostatę | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 09 Cze, 2009 |
|
| masturbacja analna jest powszechnie stosowana i popularna na swiecie, kiedys widzialem o tym program i mowiono tam, ze mezczyzni odczuwają przyjemność w seksie analnym, czy tez masturbacji analnej, jesli chodzi o kobiety to praktycznie nie odczuwają zadnej przyjemnosci:)
ja bedac mlodszym kilka razy sie w ten sposob pobawilem i jakos mi sie nie spodobalo:D | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 13 Lip, 2009 |
|
| nie rozumiem ludzi, którzy wypowiadają się co jest dobre, a co złe dla wszystkich a sami tego nie spróbowali.
kamillo20 postąpił wg mnie prawidłowo - spróbował i teraz może ocenić czy mu się to podoba czy nie, a nie jak kapcius, który wie co najlepsze dla wszystkich nie wiedząc jak to w zasadzie jest. | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 14 Lip, 2009 |
|
| kocurek napisał/a: | nie rozumiem ludzi, którzy wypowiadają się co jest dobre, a co złe dla wszystkich a sami tego nie spróbowali.
. |
Ja też tego nie rozumiem. Niektórzy chcą zablysnąć swoim intelektem, ale zawyczaj wychodzi odwrotnie.
Są tacy, co piszą tylko po to , by wogole coś napisac. I nie zważają na to, że robią z siebie kretynów. Co zrobić. | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 |
|
| Ja kiedyś sobie wsadzałem taki "sztyft do nosa - Rhin Bac Fresh". Bylo to bardzo przyjemne. Jak tak kręciłem nim na wszystkie strony. Nieprzyjemne było tylko te wyjmowanie go. | |
| |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 |
|
| no bo do wszystkiego trzeba mięśnie przyzwyczaić , jednak po paru minutach nie jest już tak tagicznie . A smyrać sobie prostatę to jest meeeeeeega przyjemność | |
| |
 |
|