Pomocy. Baardzo dziwny problem. | Autor | Wiadomość | 7snake [Usunięty] | Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 Pomocy. Baardzo dziwny problem. |
|
| Witam. Mam dziwny problem. Na początku zauważyłem że mój żołądź wraz z napletkiem jest bardzo zimny i krew do niego słabo doplywa, podczas wzwodu był on bardzo mały w porównaniu z calym penisem i trochę pomarszczony, potem zaczol mnie drażnic szczególnie jak dotykał majtek. do tego mam bule w okolicach krocza a czasami boli mnie lewe jadro. Oprucz tego mam duży bul cewki moczowej ale nie jak sikam tylko np. jak biegam albo chodze bo wtedy mój penis się rusza i pod wpływem ruchu odczuwam ten bol. Najgorsze jest to że tak gdzieś na początku moich objawow przestałem czuć mojego penisa- wiem że to śmieszne i dziwne ale tak jest. Po prostu ja nie czuje że go mam, odczuwam(słabiej) bodzce w żołędziu i reszty skóry penisa ale jak go dotykam to wydaje mi się że to obce cialo, albo jak mój penis dotyka nógi to wydaje mi się jakby on nie był mój.Ja czuje bodzce dotykowe ale nie czuje tego co buduje penisa od wewnątrz tak jakbym stracił unerwienie wewnętrznej częsci penisa. Wiem że to dziwny problem ale proszę o pomoc!
[ Dodano: Pią 29 Sie, 2008 ]
Proszę was o pomoc bo mój stan się z dnia na dzień pogarsza, a ja nie wiem co zrobić i jak to powiedzieć lekarzowi. Do moich objawow dodam że jak mój penis jest w zwisie to jest troche dziwnie twardy i mniej elastyczny tzn. nie taki luźny jak wcześnies właściwie taki jakby był w połowie w wzwodzie, a przecięz jest cały czas w zwisie a jak jest faktycznie w wzwodzie to wtedy jest miekki i się nawet wygina a powinno być inaczej przeciez. Może to jakies uszkodzenie mieśni penisa czy jakoś tak. Proszę pomozcie bo ja zaczynam panikowac ! Może chociaż macie jakies namiary na dobrego urologa/seksuologa w krakowie(chociaż wolalbym urologa) który by wiedział co to może być. POMOCY! | | | |  | adamox [Usunięty] | Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 |
|
| Nie mieszkam w Krakowie, więc nie mam pojęcia o tamtejszych urologach. Na twoim miejscu nie czekałbym na rozwinięcie akcji, tylko juz dawno ustawił się w kolejce do lekarza. | | | |  | 7snake [Usunięty] | Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 |
|
| Byłem u lekarza i on nic nie stwierdził, ale ja mówiłem mu tylko że mnie boji bezja moczowa i nic więcej. USG nerek miałem i było ok, badania krwi i moczu tez wyszły ok. Ja kompletnie nie wiem jak to powiedzieć lekarzowi żeby mnie zrozumiał i wiedział o co mi chodzi. A jest może jakies badanie penisa np. jak jest USG jąder to może jest tez USG penisa? Boje się że to może być jakies uszkodzenie unerwienia albo cos gorszego.
[ Dodano: Sob 30 Sie, 2008 ]
Czy jest jeszcze ktos kto mógłby coś poradzić na ten temat. Chociaż napiszcię jak to powiedzieć lekarzowi żeby zrozumiał albo jakie badania ma wykonać bo nie chce drugi raz tracić kasy i dalej martwić się problemem. A może to jakaś choroba ciał jamistych w prąciu, czy znacie jakieś choroby tego typu? Albo polećcie mi jakaś dobrą stronę gdzie można zadać pytanie urologowi, może to będzie dobre rozwiązanie. | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|