Coś trzyma penisa z boku |
Autor | Wiadomość |
haczmen Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Chojnów | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 Coś trzyma penisa z boku |
|
| Witam mam 13 lat ( nie czepiać się) nie wiem co to jest ale yrzyma moją skórkę i nie da się dać na wierzch żąłędzia bo trzyma z jednej strony
I od ilu lat jest sperma bo narazie trzepię i trzepię i nic. | |
| |
 |
Miastowy Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| Każdy tak ma ściągasz górną część napletka i cały ci potem sam wychodzi | |
| |
 |
haczmen Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Chojnów | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| A jaśniej by się dało powiezieć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Miastowy Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 11 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| Gdybyś to urwał to by Ci to się skrwawiło, pokażę Ci przykład, ale jak dam foto za niedługo. | |
| |
 |
haczmen Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Chojnów | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| A to odrosło by czy coś????? I wo gule po co to jest | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| Raczej by nie odrosło, musieliby Ci chirurgicznie jakoś zszyć, więc nie próbuj kombinować To coś (napletek) jest po to żeby penis w stanie spoczynku nie majtał Ci się z odsłoniętym żołędziem co w przyszłości zmniejszyłoby jego wrażliwość podczas kontaktów sexualnych. | |
| |
 |
|
| A jeszcze pytanka:
I od ilu lat jest sperma bo narazie trzepię i trzepię i nic. Ps. Czuję takie uczucie zarombiste to pewnie znaczy jak bym dochodził lub nie wiem i wtedu Automatycznie ręka zaczyna mi spowalniać walenie chcę przyśpieszyć ale podniecenie jest za mocne .
Jak należy się masturbować??
Jak najlepiej robić by żołądź wyszedł cały a nie tylko jedna strona przez to coś co mi trzyma.
Proszę odpowiedzcie ja już wiem co trzeba trochę o Sexie i innych takich.
Kolejna fota i jak chcę to nizej naciągnąć to zaczyna boleć. Ps. To jest takie malusienkie.
Przez to nie wychodzi cały żołądź bo to trzyma z jednej strony co robić????????????????? | |
| |
 |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 heh ^^ |
|
| Każdy z nas ma "coś takiego". To jest część napletka, nie kombinuj z tym nic. Z czasem żołądź, czyli, mówiąć kolowialnie, główka penisa, odsłoni się bardziej. Może próbować to trochę rozciągnąć, ale bardzo ostrożnie i z głową! Co do spermy, nie wiem kiedy będziesz ją mieć. Dla każdego z nas jes to indywidualna data, ale z pewnością wkrótce ci się pojawi. Nie masz powodu, żeby się stresować. Nie wiem natomiast, jak ci odpowiedzieć na pytanie: "jak powinienem się masturbować?". W masturbacji chodzi o stymulację penisa, poprzez wykonywanie ruchów takich, jak podczas stosunku seksualnego, czyli, po raz kolejny mówiąc wprost, na poruszaniu penisa ręką w górę i w dół. Jak to urozmaicisz, to już twoja sprawa. Ja zasugeruję tylko, że może zwilżyć rękę (oliwką, kremem), aby płynnie poruszała się po członku. To uczucie, które spowalnia ruchy twojej ręki, to orgazm - też tak miałem. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, to pisz może być na privie. | |
| |
 |
g-boy7 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 13 Skąd: K*****n | Wysłany: Sob 30 Sie, 2008 |
|
| Moim zdaniem masz za krótkie wędzidełko. Można wydłużyć chirurgicznie. Na forum jest odpowiedni temat poświęcony wędzidełku. Pozdrawiam. | |
| |
 |
Leo8 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 42 Skąd: Płock | Wysłany: Sro 03 Wrz, 2008 |
|
| Cytat: | I od ilu lat jest sperma bo narazie trzepię i trzepię i nic |
mam 15 lat i kilka tygodni temu dopiero zaczęła mi leciec choc muszę przyznac, że powoli się denerwowałem... | |
| |
 |
dubik01 Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 8 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 26 Gru, 2009 |
|
| Do masturbacji dobrze użyć jakiegoś lubrykantu np. Durex. Jest o wiele lepiej!!! | |
| |
 |
cumextrakt Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 04 Mar, 2010 |
|
| ja mam durex play heat i jest swietny do walonka jak moja ma robi fochy i klotnie wtedy dostaje kare ostry anal i jak najdluzej i najmocniej kocham jak jeczy i jest odrazu spokoj na klika dni do kliku tygodni . sama mi to powedziala ze jak sie tak zachowuje to musze tak zrobic szok . To znaczy ze nieceh sie przyznac ze lubi w dupsko? oraz mowi ze raz to robila a przez klika dni codziennie sie zdazalo nie wiem czy neiceh sie przyznac czy klamie pomozcie | _________________ Jimmy | |
| |
 |
|