Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Coś trzyma penisa z boku
Autor Wiadomość
haczmen 

Wysłany: Wto 26 Sie, 2008   Coś trzyma penisa z boku

Witam mam 13 lat ( nie czepiać się) nie wiem co to jest ale yrzyma moją skórkę i nie da się dać na wierzch żąłędzia bo trzyma z jednej strony

I od ilu lat jest sperma bo narazie trzepię i trzepię i nic.

Miastowy 

Wysłany: Wto 26 Sie, 2008   

Każdy tak ma ściągasz górną część napletka ;) i cały ci potem sam wychodzi :)

haczmen 

A jaśniej by się dało powiezieć

penis.com.pl
viamax
Miastowy 

Gdybyś to urwał to by Ci to się skrwawiło, pokażę Ci przykład, ale jak dam foto za niedługo. ;)

haczmen 

A to odrosło by czy coś????? I wo gule po co to jest

muchomorek 

Raczej by nie odrosło, musieliby Ci chirurgicznie jakoś zszyć, więc nie próbuj kombinować :) To coś (napletek) jest po to żeby penis w stanie spoczynku nie majtał Ci się z odsłoniętym żołędziem co w przyszłości zmniejszyłoby jego wrażliwość podczas kontaktów sexualnych.

haczmen 

A jeszcze pytanka:

I od ilu lat jest sperma bo narazie trzepię i trzepię i nic. Ps. Czuję takie uczucie zarombiste to pewnie znaczy jak bym dochodził lub nie wiem i wtedu Automatycznie ręka zaczyna mi spowalniać walenie chcę przyśpieszyć ale podniecenie jest za mocne :D .

Jak należy się masturbować??

Jak najlepiej robić by żołądź wyszedł cały a nie tylko jedna strona przez to coś co mi trzyma.

Proszę odpowiedzcie ja już wiem co trzeba trochę o Sexie i innych takich.

Kolejna fota i jak chcę to nizej naciągnąć to zaczyna boleć. Ps. To jest takie malusienkie.

Przez to nie wychodzi cały żołądź bo to trzyma z jednej strony co robić????????????????? :D

adamox
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Sie, 2008   heh ^^

Każdy z nas ma "coś takiego". To jest część napletka, nie kombinuj z tym nic. Z czasem żołądź, czyli, mówiąć kolowialnie, główka penisa, odsłoni się bardziej. Może próbować to trochę rozciągnąć, ale bardzo ostrożnie i z głową! Co do spermy, nie wiem kiedy będziesz ją mieć. Dla każdego z nas jes to indywidualna data, ale z pewnością wkrótce ci się pojawi. Nie masz powodu, żeby się stresować. Nie wiem natomiast, jak ci odpowiedzieć na pytanie: "jak powinienem się masturbować?". W masturbacji chodzi o stymulację penisa, poprzez wykonywanie ruchów takich, jak podczas stosunku seksualnego, czyli, po raz kolejny mówiąc wprost, na poruszaniu penisa ręką w górę i w dół. Jak to urozmaicisz, to już twoja sprawa. Ja zasugeruję tylko, że może zwilżyć rękę (oliwką, kremem), aby płynnie poruszała się po członku. To uczucie, które spowalnia ruchy twojej ręki, to orgazm - też tak miałem. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, to pisz :) może być na privie.

g-boy7 

Wysłany: Sob 30 Sie, 2008   

Moim zdaniem masz za krótkie wędzidełko. Można wydłużyć chirurgicznie. Na forum jest odpowiedni temat poświęcony wędzidełku. Pozdrawiam.

Leo8 

Wysłany: Sro 03 Wrz, 2008   

Cytat:
I od ilu lat jest sperma bo narazie trzepię i trzepię i nic

mam 15 lat i kilka tygodni temu dopiero zaczęła mi leciec :) choc muszę przyznac, że powoli się denerwowałem...

dubik01 

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009   

Do masturbacji dobrze użyć jakiegoś lubrykantu np. Durex. Jest o wiele lepiej!!!

cumextrakt 

Wysłany: Czw 04 Mar, 2010   

ja mam durex play heat i jest swietny do walonka jak moja ma robi fochy i klotnie wtedy dostaje kare ostry anal i jak najdluzej i najmocniej kocham jak jeczy i jest odrazu spokoj na klika dni do kliku tygodni . :D sama mi to powedziala ze jak sie tak zachowuje to musze tak zrobic :) szok . To znaczy ze nieceh sie przyznac ze lubi w dupsko? oraz mowi ze raz to robila a przez klika dni codziennie sie zdazalo :| nie wiem czy neiceh sie przyznac czy klamie :( pomozcie

Odpowiedz do tematu