Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     łuszczaca sie skura. Zdjecie!
Autor Wiadomość
thundercat 

Wysłany: Sob 23 Sie, 2008   łuszczaca sie skura. Zdjecie!

WItam!
Jakis czas temu na penisie zaczeła mi sie łuszczyć skura.Raz łuszczy sie bardziej a czasami nie ma ślady. Raczej sie niczym nei zarazilem bo mialem stała partnerke przez 4 lata. Mam też łuszczyce na głowie stąd pytanie czy to może byc łuszczyca?Czy łuszczyce na penisie leczy sie takimi samymi lekami jak na innych czesciach ciała?ewentualnei co to może byc innego? czym to leczyc?

Wybieram sie takze niedługo do dermatologa i mam pytanie czy pokazac mu także penisa(bo nie mam pojecia czy taki lekarz zajmuje sie takze takimi miejscami,czy nie trzeba isc do jakiegos specjalnego) jesli do specjalisty to jakiego?

Zależy mi na czasie bo własnie jestem z nowa dziewczyna i nie chce zeby sie przerazila.

http://img181.imageshack....dscf2306oe9.jpg
)Chodzi o plamki po lewej)

BASF 

Wysłany: Sob 23 Sie, 2008   

thundercat napisał/a:
Wybieram sie takze niedługo do dermatologa i mam pytanie czy pokazac mu także penisa(bo nie mam pojecia czy taki lekarz zajmuje sie takze takimi miejscami,czy nie trzeba isc do jakiegos specjalnego) jesli do specjalisty to jakiego?

Dermatolog zajmuje się wszystkimi częsciami ciała, na której znajduje się skóra.
Na foto nie zauważyłem żadnego złuszczenia.

thundercat napisał/a:
Raczej sie niczym nei zarazilem bo mialem stała partnerke przez 4 lata

Pamiętaj, że różnymi chorobami wenerycznymi nie zaraża się tylko poprzez spółkowanie.

Odpowiedz do tematu