mrromantic Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: :) | Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 Wędzidełko - proszę o fachową poradę kogoś z doświadczeniem |
|
| Witam
jak już pisałem kiedyś, jestem bardzo zadowolony ze swojego w miare przyzwitego sprzętu średnio-dużego A teraz na poważnie. Mam pewne wątpliwości odnośnie mojego wędzidełka . 2 lata temu miałem zabieg na stulejke. Wszystko ładnie , pięknie się zagoiło, pozrastało . Lekarz mi jeszcze powiedział po zabiegu , że wydłużył mi wędzidełko . Jednak w tej kwestii chyba już nie jest tak dobrze . Czuję , że gdy zdejmuje podczas erekcji ( ostatnio dziewczyna dawiła się nim dośc intensywnie ) to troszeczkę jakby sciągał żołądź w dół ? Nie wiem . Dziwne uczucie , Jeszcze napisze , że podczas wzwodu kiedy sciągam maxymalnie przy dł członka 15,5 dł wędzidełka to jakieś 2 cm .
Proszę o wypowiedz w tej kwesti , ponieważ chce się dowiedziec cokolwiek o tym zjawisku , zanim się wybiore tdo lekarza i wyrzuce kasę w błoto żeby sie dowiedziec tylko , że jest wszystko ok . .
pozdrawiam | |