Żołądź |
Autor | Wiadomość |
sp0ntan Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 3 Skąd: z Miasta | Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 Żołądź |
|
| Witam wszystkich. Mam 18 lat i ostatnio mam problem z moim "małym" w takiej postaci że tak jakby łuszczy mi się skóra na żołędziu oprócz tego napletek był tez ostatnio zaczerwieniony i poszedłem do lekarza rodzinnego a ten mi przepisał maść "triderm". Kazał smarować napletek 2 razy na dzień i nas noc oraz przemywać rivanolem. Nie powiedział nic o żołędziu... więc moje pytanie brzmi czy wiecie może czy tą maścią mogę też smarować całego żołędzia? oraz czy te "łuszczenie" się jest czymś poważnym ? czekam na odpowiedzi | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 |
|
| Czyli obrałeś taktykę ' Jeśli nic nie powiedział to nic złego się nie dzieje ' | |
| |
 |
sp0ntan Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 3 Skąd: z Miasta | Wysłany: Pią 08 Sie, 2008 |
|
| no naprawdę dzięki wszystkim za odpowiedzi, naprawdę nie spodziewałem się aż tyle
macromiz pokazywałem lekarzowi że mam takie coś na żołędziu, a on powiedział mi tylko o smarowaniu napletka nic więcej... i jak nie wiesz to nie odpowiadaj za mnie jaką taktykę obrałem, bo jasno i widocznie jest napisane w moim poście powyżej
Cytat: | Nie powiedział nic o żołędziu |
a nie napisałem " nic mu nie powiedziałem o żołędziu" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 Re: Żołądź |
|
| sp0ntan napisał/a: | Nie powiedział nic o żołędziu... |
Przeczytaj to dokładnie ; ) | |
| |
 |
nevs Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 14 Skąd: LODZ | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| dla mnie to moze byc grzybica ... na to nie wysyla sie zawsze odrazu do ginekologa / dermatologa [maśc za pare złotych tydzien i po bólu] Lekarz zazwyczaj kaze smarowac az do konca tubki ale tego za duzo jest ... poprawa powinna byc góra do miesiaca jesli sie nic nie poprawi radze isc do dermatologa to żaden wstyd. a gdzybica nawet jesli dbasz o higiene i zaraz bys napisal skad to mam przeciez sie myje (to moze sie wziasc z brania np antybiotykow i nie zastosowania innych lekow oslonowych bez ktorych niektore miejsca sa bardziej podatne na bakterie i sie takie rzeczy robia). Jesli jednak to nie grzybyca to nie wiem dobrze by bylo jakbys zapodal fotke. pozdrawiam | _________________
 | |
| |
 |
sp0ntan Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 3 Skąd: z Miasta | Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 |
|
| ok już wszytko jest jak na razie w porządku, rivanol naprawdę czyni cuda | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 |
|
| Witam. Dzisiaj zauważyłem na moim żołędziu małą czerwoną chrostke. Rano nie miałem, a zauważyłem jak sie kąpałem po południu. Nie swędzi nie piecze skóra sie jak narazie nie łuszczy ( odpukać oby nie grzybica). Możliwe że wyskoczyła mi po ćwiczeniach Jelq? Ja zobacze do jutra czy bedzie, jak nie zniknie a co gorsza bedzie ich wiecej kupie ta masc co polecaja inni forumowicze. Ale co to może być wie ktos może? | |
| |
 |
nevs Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 14 Skąd: LODZ | Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 |
|
| naczynko Ci moglo pęknąć jak to jedna krostka ... to ryzyko ćwiczen penisa | _________________
 | |
| |
 |
|