Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     małe jadra
Autor Wiadomość
1234mariusz
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Sie, 2008   małe jadra

Witam,
mam 24 lata, mam bardzo małe jadra. Zastanawiam się czy można je w jakiś sposób powiększyć. Muszę powiedzieć, że się wstydzę współżyć z dziewczyna z tego powodu. Nawet wyjście w kąpielówkach na basenie strasznie mnie irytuje.
Czy małe jądra mogą decydować o braku niepłodności. Małe jądra mogą oznaczać mało nasienia, które nie wystarczy do zapłodnienia.

Proszę o odpowiedź

kapcius 

Wysłany: Sob 02 Sie, 2008   

1234mariusz napisał/a:
braku niepłodności
rotfl. Włóż sobie kurze jajka, albo kacze, bo chyba są wieksze nawet, a strusie to hoho! bedziesz miał jajca jak grajca ;p

anakin_solo 

Wysłany: Sro 06 Sie, 2008   

super wnioskowanie :D

penis.com.pl
bathmate
adanos 

Wysłany: Sro 06 Sie, 2008   

1234mariusz twój problem jest według mnie żadnym problemem. Ludzie na tym forum pytają się jak powiększyć penisa i tych osób jest mi trudno zrozumieć, ale żeby powiększyć sobie jądra? Lol. Jądra kurczą się jeżeli jest im zimno, ale jeżeli jest ciepło to wtedy na odwrót.

vatirmas 

Wysłany: Czw 07 Sie, 2008   

Wielkość jąder nie ma znaczenia jeśli chodzi o sprawność seksualną, więc nie ma się czym przejmować. Chyba, że w grę wchodzi czynnik estetyczny, ale chyba faktycznie nie ma sposobu, by powiększyć kulki. Zresztą, może to i lepiej, że masz małe? Ja mam całkiem spore i jak przedwczoraj jeden gość mnie w nie kopnął, żałowałem, że w ogóle jestem chłopakiem. :(

macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Sie, 2008   

mariusz, jądra rosną do 31 roku życia, a penis do 21 więc masz jeszcze 7 lat przed sobą!

maciex23 

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008   

Mariusz, faceci różnią się pod względem wielkości narządów płciowych, i to jest normalne. tak jak bardzo różna jest wielkośc penisa tak i jądra mogą miec różne rozmiary- wiec porownywanie z innymi nie ma sensu. generalnie wszystko jest ok. jezeli nie sa bardzo male-zwykle maja wielkosc sliwki wegierki- to ich wielkośc nie ma wpływu na plodnośc i nie decyduje o ilosci nasienia.

jadra wieksze czy mniejsze produkuja wystarczajaca ilosc zeby facet mogł zostac ojcem.

ale jezeli jadra sa bardzo małe, np. jezeli ktos po okresie dojrzewania chorował na świnke, to moze oznaczac ze w wyniku choroby doszło do ich uszkodzenia i moga prawidłowo nie dzialac, ale tak jest jezeli sa naprawde male.

jezeli strasznie sie tym przejmujesz to idz do lekarza, bedziesz musial zdjac gacie i pokazac, pewnie tez pomaca Ci kulki, ale bedziesz miał pewnośc ze wszystko ok.

Odpowiedz do tematu