| PROBLEM ! Pomóżcie | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | rulezzks   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 31 Lip, 2008   PROBLEM ! Pomóżcie |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam wszystkich. Nie wiem co to jest... ;( załaczam juz fotke http://img124.imageshack....sc000011zq2.jpg skóra z napletka schodzi normalnie tylko denerwuje mnie to pod zoladziem ze tak zostaje ;/ pomozcie, doradzcie mam 19 lat.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 |   
 |                                              | Nie wiem o co Ci chodzi. Ten fałd jest naturalną sprawą po zsunięciu napletka. Nie ma nic niepokojącego. |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | rulezzks   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 |   
 |                                              | Hmm.. chodzi mi że ja go mam ciągle nawet jak penis jest sztywny...;/ na innym forum mi napisali że jest to stulejka ...;( ale tu sa profesjonaliscie na tym forum, wiec chce sie lepiej upewnic |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                              | No i dobrze, wszystko w normie. |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | rulezzks   

|                                              | Czyli nie mam żadnej Stulejki ?  BASF mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie,  napletek mi schodzi normalnie, ale gorzej zeby potem wracał na swoje miejsce... musze sam ręką się męczyć |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                              | Jeśli nie sprawia Ci to bólu to tez nie masz sie czym przejmować. Ja też sobie muszę pomagać ręką. |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | rulezzks   

|                                              | Nie sprawia mi to bólu  Wielkie dzięki kolego  Czyli naturalna jest taka fałda pod członkiem ?:) dzięki WIELKIE naprawdę bardzo przejąłem się tym. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Hariko   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 |   
 |                                              | tak ma byc! jesli jest troszke wiecej napletka po jego sciagnieciu uklada sie w taki fald...glowa do gory! zadnej stulejki nie masz!! piekny kawal fiuta! tylko korzystaj z niego z glowa!! pamietaj!! |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |