Brak Spermy |
Autor | Wiadomość |
Tanuker Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 Brak Spermy |
|
| Witam mam wielki problem przy masturbacji zamiast spermy wylatuje mi jakiś Śluz wycieka i Mam taki jak by Zarośl na Penisie taka Kreseczka z 1 strony przez którą nie mogę obciągnac całego penisa tylko 1 stronę Prosze o pomoc!
mam 14 lat
Z góry dzięki i pozdrawiam! | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 |
|
| Być może masz stulejkę jeśli nie możesz ściągnąć skóry.. Albo skóra nie zeszła Ci jeszcze na tyle aby odkryć całego żołędzia, a jakiego koloru jest ten śluz? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Tanuker napisał/a: | mam 14 lat |
To pytanie skieruj do ojca dziecko a nie na forum dla dorosłych. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tanuker Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Kolory przeźroczystego I bardzo sie klejącego a ten taki drucik może mi w czymś przeszkodzic? i czy on zniknie? | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Nie wiem co to może być, jesteś pewien że to nie sperma? Idź z tym do lekarza. Jaki drucik? | |
| |
 |
Tanuker Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| No ta stuklejka | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Tanuker, BASF ma rację, ale skoro już jesteś na tym forum to po pierwsze, w twoim wieku ten śluz jest normalny, i na pełnowartościową spermę musisz poczekać. Po drugie stulejkę można próbować rozciągać i jeśli nie jest zbyt duża to są pozytywne efekty, ale ty nawet nie masz pewności czy to na pewno jest stulejka...
Jak coś to pisz na PW, może pomogę ci coś więcej
Pozdrawiam | |
| |
 |
nevs Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 14 Skąd: LODZ | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| dobrze powiedziane skieruj pytanie do rodziców a nie na forum nie widzać problemu w postaci [zdjęcia] cięzko jest się wypowiadac | _________________
 | |
| |
 |
|