Prosze o pomoc :( |
Autor | Wiadomość |
tomalosw Wiek: 47 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: poznań | Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 Prosze o pomoc :( |
|
| Wr... ostatnio mam problemy z wytryskiemm.. dochodze za szybkooo.. chcialem cwiczyc miesnie PC i dlatego mam pytanie. Miesnie nalezy cwiczyc codziennie ? czy jakies przerwy robic? Gdy bede mial wyćwiczone mięsnie to gdy bede juz dochodzil to mam miesnie zacisnać jak podczas cwiczen? Mam nadzieje ze mi pomozecie | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 |
|
| Mozesz cwiczyc co 2 dzien. Ale na rezultaty bedziesz musial poczekac co najmniej 3-4miechy pryz dobrym treningu. Popatrz za jakimis srodkami opozniajacymi wytrysk typu masci, spraye. Pomocny jest rowniez alkohol kilkanascie minut przed stosunkiem. Pamietaj tez, ze po pierwszym wytrysku drugi przychodzi pozniej. | |
| |
 |
tomalosw Wiek: 47 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: poznań | Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 |
|
| aha.. no ale warto przeciez sprobowac. nic innego mi nie zostalo. A jeszcze pytanko male: tak na Twoje oko ile dziennie musze powtorzyc cwiczenie ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 |
|
| No tak przynajmniej 800 na dzien ale im wiecej tym lepiej. | |
| |
 |
tomalosw Wiek: 47 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: poznań | Wysłany: Czw 27 Mar, 2008 |
|
| wow.. a jeszcze jedno pytanie. Odnosnie tego czy wogole dobrze to wykonuje. Bo przy tym ćwiczeniu wystarczy ze bede napinal miesnie.. aa nie ze musze miec erekcje albo cos ? | |
| |
 |
|
| Z erekcja jest lepiej ale bez tez mozna spokojnie cwiczyc. Z erekcja jak cwiczysz to bardziej czujesz te miesnie i lepiej(wygodniej) wykonywuje sie powtorzenia. Erekcja nie moze byc 100% tylko tak na 60-70%. Ale jak juz pisalem bez erekcji tez mozan wykonywac... z reszta tyle powtorzen na erekcji jest ciezko i trudno wykonac . | |
| |
 |
tomalosw Wiek: 47 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: poznań | Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 |
|
| ok Dzieki wielkie.. to w takim razie.. co 2 dni po tak 300 razy ale co tydzien bedzie stawka wzrastala | |
| |
 |
|