chlamydia |
Autor | Wiadomość |
chlamydiak Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1 Skąd: poznan | Wysłany: Sob 15 Mar, 2008 chlamydia |
|
| Od jakiegos czasu mam objawy, o ktorych przeczytalem na tej stronie. Są to: ciągły wyciek z penisa, swędzenie, lekki ból przy sikaniu. Wszystko wskazuje na to, ze to chlamydia. Wygląda na to ze zarazilem sie podczas ostatniego stosunku bez zabezpieczenia. Nie wiem co robic i gdzie sie udac. Jak szybko działac i czy moze da sie jakos jeszcze pochamowac te objawy. Obecnie mieszkam w poznaniu i nie wiem gdzie z tym problemem sie udac, co zrobic i ile moze kosztowac badanie. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 |
|
| do rodzinnego po skierowanie, do urologa i chyba na ta chorobę są antybiotyki, ale on wtedy sprawdzi co Ci jest zaleci jakieś badania albo odrazu leczenie | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|