Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     za krótkie wiezadełko
Autor Wiadomość
peja100

Wysłany: Wto 04 Mar, 2008   za krótkie wiezadełko

mam za krótkie wiezadełko jestem z okolic leszna gostynia wielkopolska gdzie mam sie zgłosic ile sie czeka ile kosztuje zabieg czego nie można robic po zabiegu czy boli czy lekarz tylko nacina ta skórke z jednej strony czy z dwóch

M-H 

Wysłany: Wto 04 Mar, 2008   

Musisz isc do urologa. Jezeli pojdziesz prywatnie to wizyta 50zl w gore a sam zabieg od 200zl. Czekac bedziesz jak pojdziesz na kase chorych, pare miesiecy. Prywatnie kilka dni. Zabieg trwa okolo 30 minut i jest bez bolesny. Lekarz nic nie nacina. Nacina sie jak masz stulejke. Po zabiegu normalnie mozesz chodzic do pracy lub szkoly itp. Do 3-4 tyg nie mozesz sie forsowac fizycznie, dzwigac ciezkich rzeczy. Sex mozna juz uprawiac po 3tyg w zaleznosci jak sie goi.

peja100

Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   

to co robi skoro jest weizadełko za krótkie skoro nie ucina to co odgryza żartuje ale nie rozumiem jak to robi mam 20 lat i sie troche wstydze

[ Dodano: Sro 05 Mar, 2008 ]
A CZY BYŁ KTOS Z WAS U UROLOGA Z PENISEM OGOLONYM

penis.com.pl
andropenis
M-H 

Wysłany: Czw 06 Mar, 2008   

Nie wiem jak to nazwac te usowanie wedzidelka... lekarz je tak jakby wypala. Pojdziesz to zobaczysz. To nic nie boli.
Nie rozumie czego sie wstydzisz... w sredniowieczu nie mieszkasz. To jest normalna rzecz. Po 30 bedziesz musial do urologa lazic conajmiej 2x do roku jak ci na zdrowiu bedzie zalezalo.
Cytat:
A CZY BYŁ KTOS Z WAS U UROLOGA Z PENISEM OGOLONYM

Ja bylem. Teraz chyba wiekszosc facetow sie goli... bo ktora dziewczyna lubi wlosy w buzi? :D .

Odpowiedz do tematu