Naderwane wędzidełko-w najgorszym możliwym miejscu!!! |
Autor | Wiadomość |
gremlin66 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 1 Skąd: torun | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 Naderwane wędzidełko-w najgorszym możliwym miejscu!!! |
|
| 3 dni temu podczas stosunku naderwałem wędzidełko(nie na dole, lecz zaraz pod ujściem cewki moczowej).Po przeczytaniu wcześniejszych postów w tym temacie mam jeszcze więcej wątpliwości(posty typu uciąłem sobie sam bo Mi przeszkadzało itp) .Nie zerwało się całkowicie,ale też nie sądzę,by mogło się zagoić bez pomocy jakiś leków,czy w ostateczności interwencji lekarskiej.
Mam pytanie-czy wogóle możliwe jest "naprawienie" przez chirurga więdzidełka zerwanego w tym miejscu.
Proszę o odpowiedz Kogoś kto Ma wiedzę na ten temat a nie udziela rad na podstawie własnych eksperymentów z gwozdziami, czy żyletką-Jak niektórzy użytkownicy w wcześniejszych postach. | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| Ja osobiście polecam iść do lekarza. Jeśli nie pójdziesz do lekarza to może ci sie wedrzeć jakieś zakażenie . | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| Rowniez moze ci sie zle zrosnac wedzidelko. Potem moga byc jakies klopoty podczas usuniecia tego wedzidelka. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| jak wyżej lekarz... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 24 Lut, 2008 |
|
| szybko do lekarza!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|