Problem - czerwone krostki :/ |
Autor | Wiadomość |
biacz00 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 21 Lut, 2008 Problem - czerwone krostki :/ |
|
| Witam,
kilka tygodni temu uprawiałem seks oralny z moja dziewczyna jakiś dzień później na żołędziu mojego penisa pojawiło sie kilka krostek, nic nie bolą nie swędzą, po jakimś czasie krostki te znikły, ale ostatnio znowu się pojawiły nie wiem czy to jest spowodowane przez jej zimno czy to jakieś podrażnienie bo ostatnio używaliśmy nowych prezerwatyw.
Proszę o jakąś pomoc może ktoś sie już z czymś podobnym spotkał. | | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 22 Lut, 2008 |
|
| może być to opryszczka narządów rodnych, do lekarza po lekarstwo ponieważ opryszczka ma to do siebie że sama zajdzie ale będzie sie odnawiać poza tym będziesz zarażał partnerki a długo nie leczona może doprowadzić nawet do niepłodności dlatego z uwagi na siebie i innych- swoje partnerki- udaj się do lekarza, da Ci jakąś maść zapewne i może jakieś tabletki, pozdrawiam | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
biacz00 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 22 Lut, 2008 |
|
| do jakiego lekarza lepiej do dermatologa czy do urologa? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| urologa powinien wiedzieć co z tym zrobić:-) | |
| |
 |
|