| brak stulejki-problemy? |
| Autor | Wiadomość |
Don_majk Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 5 Skąd: poznan | Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 brak stulejki-problemy? |
|
| po pierwsze to witam wszystkich !
no wiec mysle ze udzielicie mi odpowiedzi no moje pytanie przepraszam ze takie dziwne ale nie daje mi ono spokoju! jestem 2 lata po usunięciu stulejki praktycznie do zera. żołądź na wierzchu cały czas i już sie przyzwyczaił ale wiadomo ze jest trochę inny niz taki pod napletem i włsniepytanie czy jezeli dziewczyna chciałaby mi zrobić loda to czuł bym sie głupio bo nie wiem jak ona mogłaby zareagować chyba trudniej jest robić loda bez napletka...
jak myslicie i moze jakas pani co miała styczność z czymś takim sie wypowie;d( jeszcze raz przepraszam za pytanie ) | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 |
|
| Calkowite obrzezanie jest normalna rzecza, jest nawet plusem dotego, ze pozwala na lepsze utrzymanie higieny.. Nic tu nie ma dziwnego. Piszesz, ze trudniej jest robic francuza bez napletka. Jestes w bledzie, raczej na odwrot. A co do reakcji dziewczyny to nic sienie martw, bedzie normalna. No chyba ze dziewczyna jest jakas nie teges... | |
| |
 |
Don_majk Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 5 Skąd: poznan | Wysłany: Sro 06 Lut, 2008 |
|
| no to bardzo sie ciesze :d
bałem sie ze to moze wystraszyć;p | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Sro 27 Lut, 2008 |
|
| Hmm.. szczerze? Nie każda używa do loda napletka:P ja np. wcale. Bo wręcz się boję że faceta ugryzę albo coś:P I rzeczywiście, M-H ma rację, trudneij jest z niż bez | |
| |
 |
| |