Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     brak stulejki-problemy?
Autor Wiadomość
Don_majk 

Wysłany: Wto 05 Lut, 2008   brak stulejki-problemy?

po pierwsze to witam wszystkich ! :D

no wiec mysle ze udzielicie mi odpowiedzi no moje pytanie przepraszam ze takie dziwne ale nie daje mi ono spokoju! jestem 2 lata po usunięciu stulejki praktycznie do zera. żołądź na wierzchu cały czas i już sie przyzwyczaił ale wiadomo ze jest trochę inny niz taki pod napletem :P i włsniepytanie czy jezeli dziewczyna chciałaby mi zrobić loda to czuł bym sie głupio bo nie wiem jak ona mogłaby zareagować chyba trudniej jest robić loda bez napletka...
jak myslicie i moze jakas pani co miała styczność z czymś takim sie wypowie;d( jeszcze raz przepraszam za pytanie :P )

M-H 

Wysłany: Wto 05 Lut, 2008   

Calkowite obrzezanie jest normalna rzecza, jest nawet plusem dotego, ze pozwala na lepsze utrzymanie higieny.. Nic tu nie ma dziwnego. Piszesz, ze trudniej jest robic francuza bez napletka. Jestes w bledzie, raczej na odwrot. A co do reakcji dziewczyny to nic sienie martw, bedzie normalna. No chyba ze dziewczyna jest jakas nie teges... :)

Don_majk 

Wysłany: Sro 06 Lut, 2008   

no to bardzo sie ciesze :d
bałem sie ze to moze wystraszyć;p

penis.com.pl
tabletki penilarge
PinkRose 

Wysłany: Sro 27 Lut, 2008   

Hmm.. szczerze? Nie każda używa do loda napletka:P ja np. wcale. Bo wręcz się boję że faceta ugryzę albo coś:P I rzeczywiście, M-H ma rację, trudneij jest z niż bez ;)

Odpowiedz do tematu