Nie wiem co mi dolega |
Autor | Wiadomość |
maksio144 Dołączył: 18 Sty 2008 Posty: 1 Skąd: Chorzów | Wysłany: Pią 18 Sty, 2008 Nie wiem co mi dolega |
|
| Witam,
Miałbym do Was prosbe. Na pewno większość osób na tym forum zna sie na rzeczy więc może ktoś mi pomoże
Mam stulejke to wiadomo ale co mi dolega oprócz tego?? tutaj jest link na speedyshare, dalem tam dwie fotki mojego penisa. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś powiedzial mi co mi jest i co moge z tym zrobić
http://www.speedyshare.com/672464676.html
Dzięki | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 18 Sty, 2008 |
|
| Nie masz na co czekać tylko w te pędy udac się do swego lekarza rejonowego a potem na Strzelców Bytomskich do urologa. Tu jest potrzebny zabieg. Wygląda to paskudnie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
On19!!!!!!! Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 |
|
| o jaaaaa... i jeszcze z tym nie dotarles do lekarza normlanie szok!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
robson90 Wiek: 35 Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 6 Skąd: Stalowa wola | Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 |
|
| Nie wiem co mi jest z pracia jakis zolty plyn mi wyplywa nie wiem co to jest i jak sikam to mnie boli penis Chlopaki powiedzcie mi co mam robic nie wiem czy mam isc do lekarza powiedzeic o tym komus??? | |
| |
 |
On19!!!!!!! Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 |
|
| koniecznie idz do lekarza bo to moze byc wiele rzeczy... | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 |
|
| O cholera Masz jakas infekcje. Wacka sie myje nie tylko z zewnatrz. Jezeli mozesz to wez sciagnij sobie napletek na tyle ile mozesz i wymyj go dobrze szarym mydlem.
Ale najwazniejsze zasuwaj do lekarza!! Pojdz do twojego rodzinnego i poweidz mu zeby ci dal skierowanie do urologa. Ja na twoim miejscu poszedl bym prywatnie do urologa. Wizyta kosztuje od 50zl w gore. A sam zabieg nie wiem ile bedzie cie kosztowal. Ale jak pójdziesz na kase chorych to poczekasz sobie pare miechow. | |
| |
 |
robson90 Wiek: 35 Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 6 Skąd: Stalowa wola | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| bylem u lekarza i mowilem jej nich mi da skierowanie do urologa a ona chcesz czekac miesiac bo sa takie kolejki a ja nie i dala mi leki mam zapalenie cewki moczowej z niej wydobywa mi sie ropa i mowila jak mi nie przejdzie <a na razie mi nie przechodzi > to mam sie zglosic i pobiera mi mocz i ciekwe co z tego bedzie | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| Hm... Dziwne... czekac na sama wizyte miesiac? Chyba jests z jakiegos malego miasteczka. Moje tez jest nie za duze, ale ja czekalem okolo 1,5 tygodnia. Dopiero jak mi urolog powiedzial ile bede czekal na zabieg, to tego samego dnia poszedlem do prywatnego, zaplacilem za wizyte z diagnoza 50zl i po 4 dniach lezalem juz na stole.
Ale ty chyba nie masz stulejki co? wiec wystarcy ci sama wizyta. Ale jak babka sie zna i powiedziala, ze to zapalenie cewki to obejdzie sie bez urologa... | |
| |
 |
robson90 Wiek: 35 Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 6 Skąd: Stalowa wola | Wysłany: Czw 24 Sty, 2008 |
|
| nic mi nie przechodzi pozniej jade do lekaza no jestem z malego miasta | |
| |
 |
|