Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zemsta
Autor Wiadomość
stefek11 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   Zemsta

Czy wy tez posuneli byscie sie do tego http://myExTheBitch.com/?id=5305e1f4

Wyjasnienie: Chlopak msci sie na dziewczynie w taki spos. Zrobil strone z jej zdjeciami , którą każdy każdemu przesyła.To jest niemiecka strona więc domyślam sie , ze on i ona są niemcami.W takim wypadku ten link ogrążył cala Europe!

Mi ciężko jest oceniac bo nie jest powiedziane o co poszlo.

Jakie są wasze zdania>>

(Temat ten umieściłem tutaj bo leszego miejsca nieznalazłem:()

Ile jest dróg do jednego celu??

paulinka 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   

dla mnie straszne chamstwo i mam nadzieje że ta dziewczyna sie o tym dowie i skieruje sprawę do sądu!!!
sama nie zrobiłabym czegoś takiego i uważam to za coś strasznego nawet jeżeli ludzie sie rozchodzą powinni zachować pewnego rodzaju szacunek do siebie choćby ze względu na to że nie zawsze było źle!!!

ps. ale fajna d.... z chęcią obejrzałabym więcej fotek :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Szymon7 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   

Tak, to straszne chamstwo :? I nie rozumiem jak można zrobić coś takiego drugiemu człowiekowi. Poza tym co on tym osiągnął? Zemsta? Jak dla mnie prostacka dziecinada.

penis.com.pl
tabletki penilarge
stefek11 

Wysłany: Pon 07 Sty, 2008   

http://myexANNA.com/?id=5305f03c a ty od kolegi dostalem link.Teraz to chyba jakas moda sie zrobila na to:DAle chyba to to juz nie jest tak prawdziwe jak tamto.

Ile jest dróg do jednego celu??

addam

Wysłany: Czw 10 Sty, 2008   

To pewnie taki pretekst żeby wyłudzić adresy mailowe i sprzedać je potem spamerom. :)

mirek18 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

ehhh popieram wypowiedz Paulinki hamstwo i tyle ja zlaska bylem 1,5 roku zostawila mnie dl ainnego i jest looz zadnych klutni i sprzeczek z tym zwiazanych po tym jak powiedziala z emnei zdradza uslsyzala ze na koncu korytaza sa drzwi wyjsciowe i ma zamknac nie trzaskajac jak bedzie wychodizla i siadlem do pracy na kompie i to bylo tyle zadnych wyzwisk zaczepek na ulicy nie rozumiem tego :/ wiadomo ze puzniej byl bool i rozsterka z ruznymi myslai ale od tego byli znajomi zebym za duzo na ten temat nie myslal impra za impreza hehe :) a co do adresow @ dla spamerow to chyba nikt nie jest taki glupi ze zrobi sobie na takich szicie newsleter hehe :) osobiscie wolalbym dodac strone do zakladek :)

PinkRose 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2008   

Hmm.. masakra:/ kochasz kogoś, uwielbiasz seks z tą osobą - wysyłasz własne foty nago i moze cos w akcji a tu taki numer:/ owszem, koniec związku swoją drogą, ale bez przesady :/

Odpowiedz do tematu