żołądź wychylony w dół |
Autor | Wiadomość |
zxccxz90 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1 Skąd: ,jh | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 żołądź wychylony w dół |
|
| witam wsyzstkich od niedawna zaczalem interesowac sie ksztaltem mojego penisa
dlugosc jest ok umiesniony tez jest zajebiscie tylko martwi mnie ze jest nachylony w dol w ksztalcie takiego jakgdyby banana...;/ przeszkadzac to bedzie mojej partnerce a moze sa jakies cwiczenia by to skorygowac...?
pomozecie..;p
czasami mysle ze jak bede sie kochal z partnerka to bede jej banie wkrecal ze chcialem byc lepszym kochankiem i specjalnie sobie go tak wykrzywilem | |
| |
 |
Cycus85 Wiek: 39 Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 141 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| nie wiem za bardzo o co chodzi,ale może wizyta u lekarza da jakieś światło na ta sprawę | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 Re: żołądź wychylony w dół |
|
| zxccxz90 napisał/a: | witam wsyzstkich od niedawna zaczalem interesowac sie ksztaltem mojego penisa
dlugosc jest ok umiesniony tez jest zajebiscie tylko martwi mnie ze jest nachylony w dol w ksztalcie takiego jakgdyby banana...;/ przeszkadzac to bedzie mojej partnerce a moze sa jakies cwiczenia by to skorygowac...?
pomozecie..;p
czasami mysle ze jak bede sie kochal z partnerka to bede jej banie wkrecal ze chcialem byc lepszym kochankiem i specjalnie sobie go tak wykrzywilem |
Skrzywienie w dół może jedynie przeszkadzać w kilku pozycjach np. od tyłu. Wiem coś na ten temat gdyż sam jestem posiadaczem "bananka"
A co do "wkręcania bani" to jak dziewczna będzie choć trochę w temacie to Cię wyśmieje. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Cycus85 Wiek: 39 Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 141 Skąd: Ruda Śląska | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| basf dzięki za wytłumaczenie,teraz już wiem o co chodzi | |
| |
 |
danger12 Wiek: 35 Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 16 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 |
|
| mam takie pytanie... co zrobic jesli ma sie troche odchylonigo w bok. denerwuje mnie to | _________________ danger12 | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 |
|
| Musisz to zaakceptować i tyle chyba sobie go nie utniesz | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| kiedys gdzies czytalem ze takie skrzywienia w bok w dol do gory lob zygzakiem spowodowane sa zlym napieciem miesni penisa slyszalem z emozna to zkorygowac jakimis cwiczeniami do miesni penisa ale nie wiem dokladnie o co chodzi .. cos dzwoni ale nei wiem w jakim kosciele proponuje <---> google.pl <---> twoj przyjaciel | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
|