swędzenie jądra |
Autor | Wiadomość |
ejok Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 5 Skąd: daleko | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 swędzenie jądra |
|
| Od kilku dni swędzi mnie prawe jądro i jego okolice. Cześć prawego jądra jest zaczerwieniona. Co to jest? Co robić? | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| Hmmmmm no ja tam bm sie podrapal a tak powaznie to sadze ze to po prostu jakies obtarcie zwykle, ja na twoim miejscu to bym pudre zasypal albo jakims kremem na obtarcia posmarowal... a jak nie pomoze t o do lekarza (dermatolog) | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| nie drap sie, nie depiluj, umyj :] natrzyj kremem nivea | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| po 1 depilacja pogorszy swedzenie i zaczerwienienie co do tematu moge polecic puder alantan lob krem jakis strikto na obtarcia ale nivea tez moze byc i co najwazniejsz ejak sie swedzi to nie drap bo tylko bardziej pogarszasz sytuacje a co to moze byc ? jak ktos tu wyzej napisal zwykl eobtarcie ja np jedze na wozku inwalidzkim i mam tak zwany tryb siedzacy wiec jajki caly czas sa sciniete miedyz nogami heh i tez czasem mam takowe obtarcia od bielizny na przyklad a nawiasem to zdrowi merzczyzni tez tak maja wystarczy mocniej podrapac jak cie komar uchleje i juz obtracie gotowe jesli problem bedzie sie powtarzal idz do lekaza najlepiej dermatologa | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
|