Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     swędzenie jądra
Autor Wiadomość
ejok 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   swędzenie jądra

Od kilku dni swędzi mnie prawe jądro i jego okolice. Cześć prawego jądra jest zaczerwieniona. Co to jest? Co robić?

sendor 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   

Hmmmmm no ja tam bm sie podrapal :P a tak powaznie to sadze ze to po prostu jakies obtarcie zwykle, ja na twoim miejscu to bym pudre zasypal albo jakims kremem na obtarcia posmarowal... a jak nie pomoze t o do lekarza (dermatolog)

kapcius 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   

nie drap sie, nie depiluj, umyj :] natrzyj kremem nivea

penis.com.pl
masturbator
mirek18 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

po 1 depilacja pogorszy swedzenie i zaczerwienienie co do tematu moge polecic puder alantan lob krem jakis strikto na obtarcia ale nivea tez moze byc i co najwazniejsz ejak sie swedzi to nie drap bo tylko bardziej pogarszasz sytuacje a co to moze byc ? jak ktos tu wyzej napisal zwykl eobtarcie :) ja np jedze na wozku inwalidzkim i mam tak zwany tryb siedzacy wiec jajki caly czas sa sciniete miedyz nogami heh i tez czasem mam takowe obtarcia od bielizny na przyklad a nawiasem to zdrowi merzczyzni tez tak maja wystarczy mocniej podrapac jak cie komar uchleje i juz obtracie gotowe jesli problem bedzie sie powtarzal idz do lekaza najlepiej dermatologa

Odpowiedz do tematu