Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Durex performa? czy classic? czy co?
Autor Wiadomość
myzik

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007   Durex performa? czy classic? czy co?

Ok...

Będę się kochał po raz pierwszy. Nie mówcie, żeby wziąć inne metody antykoncepcji niż prezerwatywa, bo to w tym wypadku niemożliwe.

Ale do sedna.

Gdy dziewczyna zadowala mnie ustami, trwa to dość długo, ponad pół godziny, i chciałbym żeby >>normalny<< seks też nie trwał zbyt krótko. I zastanawiam się, czy skoro przy seksie francuskim jestem tak wytrwały, to powinienem w każdej odmianie penetracji również być dość "twardy"?

I tu pytanie, czy jeżeli użyję prezerwatyw Performa, to nie opóźnią one wytrysku na tyle aby stało się to nieprzyjemne i zbyt długie, bo już takie historie słyszałem... I, że generalnie są do bani, bo szybko wysychają... Jakieś rady?

paulinka 

Wysłany: Sro 19 Gru, 2007   

faceci z jakimi ja byłam blisko, nawet gdy mogli długo sie kochać, przy oralu wystrzelali szybko. wiec względem tego powinieneś móc bardzo długo tym bardziej że prezerwatywa tez trochę znieczula ale przy pierwszym razie emocje mogą być silne i i tak możesz dojść szybko al;e spokojnie jesteś młody masz duże energii zawsze można odczekać chwilkę i znów jazda :P , co do gum, to sie nie znam zbytnio...

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

adadverts 

Wysłany: Sro 19 Gru, 2007   

Ja przy oralu dochodzę baaardzo długo, a przy penetracji dość szybko, także ja używam performę... Jak będzie u ciebie - trudno powiedzieć. Najlepiej kup i zwykłe prezerwatywy (classic albo jeszcze lepiej - extra safe) i performę. Na pierwszy numerek załóż zwykłą, jak szybko wystrzelisz, to na druga rundę załóż performę :)

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu