Boli mnie żołądź |
Autor | Wiadomość |
Sycu Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 18 | Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 Boli mnie żołądź |
|
| Witam mam problem po dotknięciu żołędzia i oderwiany np palca od żołędzia czuje ból tak samo jest gdy przejade palcem po żołędziu pomocy co to może być i jak to wyleczyć? | |
| |
 |
Ratman Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| Mam to samo to nie tyle ból tylko takie cholernie nieprzyjemne uczucie. Też nie wiem o co loto. | |
| |
 |
x-men16 [Usunięty] | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| http://www.sztukakochania.fora.pl/
Ciekawostki,informacje,porady udzielane przez seks eksperta i wiele innych rzeczy o tematyce erotycznej!!!
Polecam!!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| to nie jest bol zoladz jest poprostu bardzo wrazliwy .. ja mam 19 lat od kiedy pamietam naplet mam zsuniety i jak kocham sie orlanie z dziewczyna (lodzik) to tez czuje przez moment nie przyjemne uczucie... z wiekiem powinno przejsc im wiecej sexu tym mniejsza bedzie ta nadwrazliwosc
a tego pana co spamuje to banowac | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
Sycu Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 18 | Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 |
|
| Dzięki za rady dawniej ten ból miałęm większy teraz sie troche zmniejszył mam nadzieje żę to przejdzie z czasem mam 14 lat to nie wiem jak to może by | |
| |
 |
Tropik Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: sie biorą dzieci | Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 |
|
| A po co go dotykasz? :p Nie dotykaj... Sexu nie uprawiasz pewnie więc nie masz potrzebu go dotykać | |
| |
 |
|