Pomocy! |
Autor | Wiadomość |
Seba Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 Pomocy! |
|
| Od jakiegoś czasu podczas oddawania moczu odczuwam w żołądźiu pieczenia i straszny ból.Gdzie mam sie z tym zgłosić? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 |
|
| Urolog. Przyczyn może być kilka jak na przykład zapalenie cewki moczowej albo piasek w nerkach. Pójdź do urologa i on napewno ci pomoże.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 |
|
| moim zdaniem najpierw do rodzinnego po skierowanie na mocz i zanieść mocz (najlepiej poranny, środkowy- więc troszkę do wc trochę do pojemnika i reszta do wc) i zależnie od tego czy mają u siebie aparaturę to albo po 2 h albo na drugi dzień po wyniki jeżeli są jakieś bakterie to UROSAL -dość dobry albo inny tym podobny bez recepty w aptece tego coraz więcej. a jak nie pomoże to coś poważniejszego to do urologa bo w końcu do niego trzeba wziąć skierowanie i trochę poczekać w kolejce | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|