POMOCY!!! |
Autor | Wiadomość |
Avo19 Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 2 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 POMOCY!!! |
|
| Jakis Tydzien Temu Masturbowalem Sie ..........
I Po Jakims Czasie Zobaczylem 2 Zyly Na Worku Podtrzymujacym Jadra od tamtej chwili gania mnie do toalety ...........Piecze mnie podczas sikania .............
Bylem ostatnio u lekarza intercysty a on powiedzial ze widzi male obrzenie na jajkach tylko i dal mi antybiotyk ................
od wczoraj mnie nie boli ale czuje jakbym nie mogl utrzymywac moczu..........
A co gorsze nie mam ochoty na nic.................
Raz napewno Stres Dwa nie chce mi stanac jak sie patrze na kobiety...gole kobiety .....i wogole
Nie wiem co jest grane prosze o pomoc jutro jade zapisac sie do urologa...........
Mozecie mi cos doradzic ............Chyba nie beda mi chcieli amputowac mojego Czlonka bo wtedy nie odpowiadam co zrobie...............
Moja mama jeszcze mnie dobija bo mowi ze poznalem niesamowita 2 polowke i czeka na moje dzieci.......................A ja sie jej boje o tym powiedziec....................
Help plz.....................
Czy bede potrzebowal brac jakies tabletki z hormonami 0_0 Help.......... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 |
|
| Wszelkie Twoje wątpliwości rozwieje Pan lekarz. Nie zwlakłbym ani chwili tylko gnał do lekarza. Nie bagatelizuj tego. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 09 Gru, 2007 |
|
| zgadzam sie z przedmówcą nie ma co sie gorączkować tylko do lekarza!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Avo19 Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 2 Skąd: warszawa | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| Bylem u swojego lekarza pierwszej pomocy powiedzial ze to zapalenie zyl i moczu.....
Ale ja nie jestem przekonany ......
Jesli znacie urologa w warszawie bede wam bardzo wdzieczny......
Bo psychicznie juz nie wytrzymuje zaczolem znowu palic jak smok a ja chcem miec pewnosc i spokoj.........
Moze byc nawet prywatny ........
[ Dodano: Sob 15 Gru, 2007 ]
Dodam jeszcze ze ja zapisalem sie u urologa to dopiero na 27 dzien przed moimi urodzinami.......... | |
| |
 |
skorczu Wiek: 42 Dołączył: 15 Gru 2007 Posty: 10 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| Najlepiej szybko biegnij do jakiegos dobrego lekarza bo te antybiotyki to nie wiem......
[ Dodano: Sob 15 Gru, 2007 ]
poszukaj czegos na necie napewno sie ogłaszają | _________________ Paweł Niedziółka | |
| |
 |
|