polucja |
Autor | Wiadomość |
Janek007 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 20 Skąd: Wroclaw | Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 polucja |
|
| Wiem ze jest to jak najbardziej normlane ale czy 2 razy w ciagu 1 nocy ?? prosze o dodpowiedz | |
| |
 |
Extremal Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 5 | Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 |
|
| Normalne:) Sam 3 miałem kiedyś:P | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 07 Gru, 2007 Re: polucja |
|
| Janek007 napisał/a: | Wiem ze jest to jak najbardziej normlane ale czy 2 razy w ciagu 1 nocy ?? prosze o dodpowiedz |
Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić i proszę Cię o wyjaśnienie jak doszedłeś do tego, że wiesz, że miałeś 2 polucje w ciągu nocy? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Janek007 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 20 Skąd: Wroclaw | Wysłany: Sob 08 Gru, 2007 Re: polucja |
|
| BASF napisał/a: | Janek007 napisał/a: | Wiem ze jest to jak najbardziej normlane ale czy 2 razy w ciagu 1 nocy ?? prosze o dodpowiedz |
Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić i proszę Cię o wyjaśnienie jak doszedłeś do tego, że wiesz, że miałeś 2 polucje w ciągu nocy? |
Nieiwem co mam ci mowic no normlanie. Obudzilem sie z mokrego snu poszedlem sie przebrac i okolo po 1-2h bylo juz okolo 4 rano znowu noto sie poszedlem przebrac. Pierwszy raz mialem 2 razy.
Extremal napisał/a: | Normalne:) Sam 3 miałem kiedyś:P |
Czyli od czego to zelazy bo ja niewiem jak mialbym jeszcze raz to bym spac juz nie poszedl. | |
| |
 |
|