Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     uszkodzenie podczas masturbacji
Autor Wiadomość
bohun 

Wysłany: Sro 05 Gru, 2007   uszkodzenie podczas masturbacji

Hej wszystkim.. mam 23 lata i generalnie nie mialem nigdy problemow z seksem.. Ostatnio mialem dziewczyne na odleglosc.. i kiedy przy pomocy kamerki internetowej robila mi striptis a ja sie masturbowalem.. POCZULEM BOL... ale chcialem skonczyc..
2 DNI pozniej odkrylem ze mniej wiecej w tym miejscu gdzie bolalo pojawilo sie zgrubienie.. jak chrzastka, nie boli ale nie znika a to juz 2 tygodnie.. TUZ POD ZOLEDZIEM
Nie wiem co mam robic.. wybieram sie do urologa ale moze ktos moze mi pomoc, To bardzo wazne. Na wizyte troche sie czeka..
Przy wytrysku czuje bol.. ale moze to wynikac z zapalenia prostaty.. ktore choc leczone ostatnio daje o sobie znac.. (bo boli prostata)

bardzo dzieki za kazde slowo..

powinienem jeszcze dodac ze to zgrubienie ma ksztalt okregu.. wokol calego penisa.. z tym ze w jednym miejscu jest jakby bardziej wystajace.. jakby w tym wlasnie fragmencie sie "przerwalo"

harold mckee 

Wysłany: Sro 12 Gru, 2007   

moze to po prostu byl jakis skurcz... ;>

nie wiem dokladnie jak moge ci pomoc ... sprawdz u lekarza...

ja obstawiam jakis skurcz ktory po prostu tak dlugo sie trzymal i pozostwil po sobie taka pozostalosc ... hmmm

pozdrawiam ...

Odpowiedz do tematu