Twoj penis w Twoich ustach |
Autor | Wiadomość |
Maxie Dołączył: 03 Gru 2007 Posty: 5 Skąd: UK | Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 Twoj penis w Twoich ustach |
|
| Moze temat brzmi troche smiesznie ale na pewno sie domyslacie co mam na mysli.A mianowicie czy probowaliscie wziasc swojego penisa w usta.Troche meczy mnie uzywanie tylko reki.Probowalem wziasc mojego penisa do ust ale niestety bez powodzenia.Czy znacie jakes sposoby aby to bylo mozliwe.Wiem ze dlugosc odgrywa role.Ale czy poza tem mozna w jakis sposob wziasc wlasnego czlonka do ust nawet gdy nie jest on duzy? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 |
|
| słyszałam że jak się żebra wytnie to to możliwe ale nie wiem
a to tak dla zilustrowania
lachociag.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 34745 raz(y) 11,72 KB |
| _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 |
|
| nawiasem mowiac, ciekawe jakie to uczucie sam samemu sobie laske robic... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 |
|
| ja jedynie potrafię zrobić tak z kilka ruchów językiem na żołędzi dosyć fajne uczucie | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
freelanc3r [Usunięty] | Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 |
|
| ha... jak mialem z 15 lat to potrafilem sie wygiac ze cala glowke penisa moglem wziasc do ust... ciezko bylo ale sie dawalo, ale tez nie mozna bylo sie jakos pobawiac specjalnie wiec lipa
ale poczuc swego penisa bezcenne hehe | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 |
|
| A ja bym chetnie sprobowal ale nie dosiegne | |
| |
 |
Lojer Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| Najlepiej po kapieli sprobowac... Jest sie skliskim i tak latwiej. Mi sie raz udalo i tez tylko zoledzia, taki mily w dotyku i taki gladziutki mniam xD chce ktos sprobowac ;]? | |
| |
 |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Nie 16 Gru, 2007 |
|
| A nie ma aby ryzyka że się przy czymś takim kręgosłup pęknie? | _________________
 | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| co do zdjecia golym okiem widac ze to fotomontaz ... jeden facet wystaje kawalek z poduszki czy co to tam jest a drugi jest tak ustawiony ze sie chowa za "panem lachociagiem" widac sciane wiec pan z fiutem na wieszku prawdopodobnie jest za sciana ulozony robilismy podobne rzeczy ze znajomymi w fotoshopie bodajze na grafice komputerowej w liceum informatycznym na zlosc profesorom ( z ich podobiznami) | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
Marcin1984 Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 1 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 06 Lut, 2008 |
|
| paulinka napisał/a: | słyszałam że jak się żebra wytnie to to możliwe ale nie wiem
a to tak dla zilustrowania |
Jak dla mnie to tam jest dwóch gości i to ściema :]
Jednego widać połowę i drugiego połową, bo inaczej koleś miałby tułów o połowę krótszy, nieproporcjonalnie. | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 |
|
| Hejka!!!
Jakiś rok temu udało mi się ledwie językiem dotknąć penisa
I to był ostatni raz kiedy to zrobiłem, bo mi się nie udawało..... | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 |
|
| jasne, że to fotomontaz, 1 ma kudły na nogach a 2 nie :]] | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
Satomi Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 19 Lut, 2008 |
|
| cwiczyc... cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc [ma sie wprawe xP]
mozna tez na balet pojsc.... jak tam cie rozciagna to nawet na korzonki pomorze | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adik182 Wiek: 33 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 5 Skąd: tarnów | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| zeby wziaść pena do ust trza sie dobrze rozciagnac i dobrze jest to robic na miekim materacu. a i pod głowe i szyje trzeba cos podłozyc najlepiej poduszke. Załozyc nogi za głowe i próbowac dotknac jezykiem. dobrze jest reka masowac plecy bo wtedy lepiej sie rozciagnie. robiłem tak kiedyś ale od 3 miesiecy nierobiłem. uczucie z*******e. kilka razy sie śposciłem samemu sobie, troche dziwnie było. Za pierwszym razem tylko żołedzi dotknołem za drugim do 4 tylko zoładz pozniej zaczeło mi sie udawac do połowy wziąśc. jak ktos chce zobaczyc jak to wyglada to na stronie www.89.com w dziale movies w ostatniej kolumnie kliknac trzeba na gayselffuck, czy jakos tak i tam jest pokazane jak samemu sobie biora do ust. | |
| |
 |
Dwight Wiek: 34 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 77 Skąd: dokad?po co?po h*j? | Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 |
|
| wytnijcie sobie 2 zebra jak m.manson i bedziecie mogli | |
| |
 |
|