| Potrzebna wasza pomoc ;) |
| Autor | Wiadomość |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 Potrzebna wasza pomoc ;) |
|
| Witam!
Jestem stalym czytelnikiem tego forum od jakiegos czasu ;]. Nie pisze postow gdyz nie lubie rozmawiac o swoim zyciu intymnym itp... Mam do was wielka prosbe do kobiet(mniejszosci tego forum:P) i do mezczyzn. Jesli mozecie to ZAGLOSUJCIE http://www.uski.edu.pl/?p...eta&odk=0&str=1
NA RAFAŁA KRZESZEWSKIEGO
Jest to walka o stypendium dla wybitnej mlodziezy;].On duzo kasy nie ma wiec mu sie przyda
Pozdrawiam i dzieki z gory | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |
|
| myślę, że nie sprawi nam to problemu, a jeżeli Tobie sprawi przyjemności to super zaryzykowałam link bezpieczny bez wirusów zapraszam do pomocy w końcu kiedyś i My możemy jej potrzebować | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Dzieki wielkie;] i licze na glosy innych;]. Kazdy jest cenny.
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
rudicek 
Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: mam to wiedziec? | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Ja też oddałem swój głos Pozdro xD | |
| |
 |
Michał1234567890 Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sro 28 Lis, 2007 |
|
| I ja też. | |
| |
 |
| |