najwiekszy problem w moim zyciu |
Autor | Wiadomość |
anonim999 Dołączył: 01 Lis 2007 Posty: 2 Skąd: ztamtad | Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 najwiekszy problem w moim zyciu |
|
| Witam
Mam 23 lata i m problemy ze wzwodem. Praktycznie nigdy nie mam wzwodu po przebudzeniu, odczuwam takze bol w lewej nodzę jak by pachwinie, kroczu( choc nie jest to pachwina). Bylem u dwóch urologów, pierwszy powiedzial ze jestem za mlody i to nie mozliwe ( nie przepisal mnie ani nawet nie przebadał), drugi natomiast powiedzial to samo ale przebadal mnie i stwierdzil lekko powiekszony gruczół prostaty po czym przepisał mi :prostamol uno raz dziennie rano, dicloberl 1 czopek na noc, nolicon 2 x dziennie
prosze o pomoc bo jestem rozpaczony | |
| |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 |
|
| Czym? Przecież byłeś już u dwóch specjalistów. Jeden Ci wsadził rękę w dupe na Twoje własne życzenie i zapisał leki które mogą Ci pomóc? W czym więc kłopot? | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
anonim999 Dołączył: 01 Lis 2007 Posty: 2 Skąd: ztamtad | Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 |
|
| masz pisac bzdety nie pisz wcale | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 |
|
| ruski spytał się dość ostro ale nie sposób sie z nim nie zgodzić. Nie wiem o co Ci konkretnie chodzi w Twoim pytaniu. Jak masz takie problemy to gnaj do lekarza. Tu na odległość nikt Cię nie wyleczy. Jeśli rzeczywiście tak masz to jest to zbyt poważna sprawa, więc tylko LEKARZ. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|